Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cât durează imunitatea după boala Covid-19 - nou studiu. Riscuri pentru bolnavii care nu dezvoltă anticorpi

Publicat:

La studiu au participat 162 de pacienți infectați, care au avu simptome diferite. Primele mostre de sange prelevate au corespuns perioadei martie-aprilie 2020, in timp ce ultimele au fost realizate in noiembrie.Potrivit rezultatului studiului, cei care produc anticorpi in primele 15 zile de la contractarea bolii au un risc mai mic de a dezvolta o forma grava de Covid-19. Cercetatorii au transmis ca anticorpii raman in organism 8 luni, indiferent de gravitatea bolii, varsta pacientilor sau prezenta unor patologii prealabile.”Dupa opt luni de la diagnostic, doar trei pacienti nu au mai raspuns pozitiv…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

75% dintre pacientii spitalizați cu COVID au fost tratați cu antibiotice in pandemie, deși doar 8% aveau nevoie (OMS)

14:45, 26.04.2024 - Utilizarea excesiva a antibioticelor in pandemie a exacerbat rezistenta la antimicrobiene atrage atenția OMS care arata ca ca 75% dintre pacientii spitalizati cu COVID-19 au primit astfel de medicamente, deși in 8% dintre cazuri erau necesare.

Primele concluzii dupa controlul de la Spitalul Pantelimon: „Acuzațiile sunt false. Pacienții au fost tratați corect”

17:45, 17.04.2024 - Corpul de Control al Ministerului Sanatații a publicat raportul cu privire la scandalul de la Spitalul Sfantul Pantelimon din Capitala. Potrivit acestuia, concluzia este ca acuzațiile potrivit carora 17 pacienți de la ATI ar fi murit in condiții suspecte nu sunt adevarate, aceștia fiind tratați corect.

Musicalul „THRILL ME: Povestea lui Leopold și a lui Loeb” revine din luna aprilie, intr-o noua forma, la Teatrul Metropolis

16:30, 05.04.2024 - Musicalul de camera „THRILL ME: Povestea lui Leopold și a lui Loeb” de Stephen Dolginoff, regizat de Ionuț Grama și de Dragoș Muscalu, revine in București la Sala Mica a Teatrului Metropolis. Primele reprezentații vor avea loc pe 5 și 25 aprilie 2024, de

Primele semafoare cu linii albe și numaratoare inversa in Germania. Ce semnificație au și cum funcționeaza

12:45, 21.03.2024 - La Berlin, de exemplu, se așteapta ca primele semafoare sa aiba un astfel de afișaj pentru pietoni in 2024. Pe langa semnalele convenționale (roșu și verde), un astfel de semafor are și un alt afișaj vizual: numaratoarea inversa. Sarcina principala a acestui semafor special este de a arata pietonilor timpul…

Un ruj roșu vechi de 3.600 de ani, descoperit in Iran

13:50, 14.03.2024 - Un ruj roșu vechi de 3.600 de ani a fost descoperit in Iran și este cel mai vechi gasit vreodata, potrivit Yahoo News .Ceea ce oamenii de știința cred ca este un ruj din Epoca Bronzului, cu o culoare roșu intens a fost descoperit in Iran. Se sugereaza ca iranienii antici ar fi putut sa iși roșeasca…

Noi studii despre renunțarea la fumat. Ce au descoperit cercetatorii, și cum decurge de fapt revenirea la normal a organismului

08:55, 18.02.2024 - Atunci cand oamenii renunta la fumat, organismul nu revine imediat la normal. Doua studii recente arata efectele de durata ale fumatului asupra sanatatii noastre. Imunitatea, in special, pare sa fie chiar mai afectata decat se credea pana acum, informeaza AFP.

In China, intrarea in Anul Dragonului s-a sarbatorit cu fast: primele festivitati dupa eliminarea interdictiilor „zero covid”

12:30, 11.02.2024 - China a intampinat sambata Anul Nou Lunar cu festivitati, petreceri si rugaciuni pentru a celebra sosirea dragonului, considerat un simbol al puterii, vitalitatii si norocului in zodiacul oriental.

Doi dintre pacientii cu forme severe de malarie, in continuare internati- Starea unuia dintre turisti este foarte grava

21:35, 30.01.2024 - Managerul Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes”, Simon Florescu, afirma ca doi dintre cei patru turisti romani intorsi recent din Zanzibar si internati cu malarie sunt in continuare in spital, iar starea unei femei este foarte grava, ea respirand asistata de aparate, potrivit news.ro.Medicul…


Ce parere ai despre aceasta stire?