Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cât de îngraşi după ce te căsătoreşti. Felul în care căsnicia poate duce la creșterea în greutate, analizat într-un studiu

Publicat:

Un studiu și-a propus sa analizeze felul in care casatoria poate avea un impact negativ asupra obiceiurilor alimentare si de sport ale persoanelor implicate.Rezultatele au fost surprinzatoare: Dupa ce isi oficializeaza relatia, persoanele casatorite au tendinta de a se ingrasa in medie 2,5 kilograme. Aceasta descoperire este cu atat mai alarmanta cu cat este valabila pentru oamenii din Europa si , unde stilul de viata sanatos este considerat foarte important.Studiul, publicat in revista " and Medicine ", a analizat obiceiurile alimentare si de sport a peste 10.000…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Coșmarurile și halucinațiile ar putea fi, de fapt, un semn precoce al acestor boli. Studiul care da peste cap tot ce știam pana acum

07:26, 14.06.2024 - Rezultatele cercetarii sugereaza ca aceste experiențe paranoide și neobișnuite ar putea fi semne ale dezvoltarii unor boli reumatice sistemice autoimune, cum ar fi lupusul sau artrita reumatoida. Cercetatorii au identificat anumite simptome neobișnuite, cum ar fi senzația de tensiune și agitație, ca…

Coșmarurile și halucinațiile ar putea fi, de fapt, un semn precoce al acestor boli. Studiul care da peste cap tot ce știam pana acum

11:15, 13.06.2024 - Rezultatele cercetarii sugereaza ca aceste experiențe paranoide și neobișnuite ar putea fi semne ale dezvoltarii unor boli reumatice sistemice autoimune, cum ar fi lupusul sau artrita reumatoida. Cercetatorii au identificat anumite simptome neobișnuite, cum ar fi senzația de tensiune și agitație, ca…

Analiza: Trei sferturi dintre consumatori se tem de scumpiri

11:45, 12.06.2024 - Se tem de scumpiri In ciuda faptului ca 73% dintre cetațenii din 30 de țari sunt ingrijorați de creșterea costului vieții, 47% dintre consumatori spun ca sunt capabili sa dețina controlul asupra vieții lor, scrie Adevarul . Aproape jumatate dintre respondenți (47%) spun ca sunt optimiști in privința…

Ce inseamna daca locuiești in apropierea unui parc sau loc de joaca. Cat de afectat este creierul

14:40, 29.05.2024 - Impactul spațiilor verzi asupra sanatații mintaleConform studiilor, persoanele care traiesc in apropierea parcurilor sau a zonelor verzi prezinta un risc mai scazut de a suferi de probleme de sanatate mintala, cum ar fi depresia. Aceste efecte pozitive se mențin chiar și dupa ce se iau in considerare…

Cum sa calatorești cu buget redus: sfaturi și trucuri pentru a calatori cu bani puțini in destinațiile preferate

13:11, 22.05.2024 - Te-ai intrebat vreodata cum sa calatorești cu buget redus și ți s-a parut imposibil? Avem vești bune pentru tine! Exista multe moduri de a economisi bani in timp ce iți bifezi destinațiile preferate de pe lista ta de calatorii. Indiferent daca te gandești sa faci backpacking prin Europa sau sa pleci…

Cercetatorii au cautat secretele unei secte: au dat peste un sit ritual antic

06:45, 16.04.2024 - Cautand sa dezlege misterul unei vieți de sihastru, o echipa de arheologi a descoperit ruinele unuia dintre cele mai mari situri henge gasite vreodata in estul Angliei. Cercul de pamant folosit pentru practici rituale era probabil un sit din perioada Neoliticului tarziu sau a epocii Bronzului timpuriu.…

Ești sau nu ești neandertalian? 6 trasaturi care te ajuta sa-ți dai seama

11:01, 07.04.2024 - Exista, aflam cu surprindere, șase trasaturi care sugereaza ca ai ADN neandertalian: de la fumat la… parul drept. In oamenii moderni, pana la doua procente din ADN-ul nostru provine de la stramoșii noștri neandertalieni. ADN-ul de la neandertalieni are efecte mici, dar detectabile, asupra oamenilor…

Invazia microplasticelor

05:10, 26.03.2024 - Peste 380 de milioane de tone de plastic sunt produse in fiecare an. Plasticul este extrem de rezistent, dar atunci cand incepe sa se degradeze, el elibereaza particule mici de plastic in mediu. Microplasticele, particule mai mici de 5 milimetri, și nanoplasticele, particule mai mici de 1000 de nanometri,…


Ce parere ai despre aceasta stire?