Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cât achită agenții economici pentru gherete în Chișinău: Iată cât costă cel mai scump loc

Publicat:

CHIȘINAU, 9 apr – Sputnik. Primarul Capitalei, Ion Ceban, a declarat ca 16,6 milioane de lei vor achita agenţii economici care au adjudecat opt locuri din cele noua expuse la cea de-a 5-a licitație deschisă pentru amplasarea gheretelor pe strazile Chișinaului.

© CC0 / Pixabay / skeezeVideo: S-a facut scrum - o ghereta a ars intr-o stație de așteptare Edilul-șef a precizat ca buticurile vor fi amplasate in locurile stabile in baza regulamentului. Termenul contractului pentru dreptul de comercializare este de 5 ani. In același timp, un teren a fost exclus din concurs din cauza lipsei…

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

Echipa Moldindconbank a plantat arbuști și flori in parcul Valea Morilor, la acțiunea ”Jurnal TVerde”

15:55, 22.04.2024 - O alee din parcul Valea Morilor din Chișinau este acum mai ingrijita și mai verde, inclusiv datorita Moldindconbank. Echipa bancii a raspuns și in acest an indemnului Jurnal TV de a participa la proiectul ”Jurnal TVerde”, o acțiune de inverzire și salubrizare a spațiilor verzi, ajunsa la a XIV-a ediție.

VIDEO Virgil Popa: In 2016 nicio strada din municipiul Sacele nu era intabulata

11:05, 22.04.2024 - In anul 2016, nicio strada din municipiul Sacele nu era intabulata, a spus primarul orașului, Virgil Popa, in emisiunea Culisele Zilei. La acel moment doar o singura cladire era intabulata, cea a Primariei Sacele. Treptat, strazile au fost intabulate. De asemenea, 2.000 de ha de pașuni alpine și peste…

(video) Omagiu pentru compozitorul și interpretul Ion Aldea-Teodorovici, care ar fi implinit astazi 70 de ani

15:45, 07.04.2024 - Astazi, 7 aprilie 2024, in Scuarul Monumentului „Doua Inimi Gemene”, de la intrarea in Parcul „Valea Morilor” s-a desfașurat un eveniment-omagiu dedicat compozitorului Ion Aldea-Teodorovici, care ar fi implinit 70 de ani la naștere.

(video) Omagiu adus compozitorul și interpretul Ion Aldea-Teodorovici care ar fi implinit astazi 70 de ani

13:40, 07.04.2024 - Astazi, 7 aprilie 2024 in Scuarul Monumentului „Doua Inimi Gemene”, de la intrarea in Parcul „Valea Morilor” are loc un eveniment-omagiu dedicat compozitorului Ion Aldea-Teodorovici, care ar fi implinit 70 de ani la naștere.

(live) Omagiu adus compozitorul și interpretul Ion Aldea-Teodorovici care ar fi implinit astazi 70 de ani

12:15, 07.04.2024 - Astazi, 7 aprilie 2024 in Scuarul Monumentului „Doua Inimi Gemene”, de la intrarea in Parcul „Valea Morilor” are loc un eveniment-omagiu dedicat compozitorului Ion Aldea-Teodorovici, care ar fi implinit 70 de ani la naștere.

(live) Compozitorul și interpretul Ion Aldea-Teodorovici ar fi implinit astazi 70 de ani

12:10, 07.04.2024 - Astazi, 7 aprilie 2024 in Scuarul Monumentului „Doua Inimi Gemene”, de la intrarea in Parcul „Valea Morilor” are loc un eveniment-omagiu dedicat compozitorului Ion Aldea-Teodorovici, care ar fi implinit 70 de ani la naștere.

Festivalul Narciselor de la Vad 2024. Cand va avea loc evenimentul din Poiana Narciselor

09:50, 28.02.2024 - S-a stabilit cand va avea loc Festivalul Narciselor de la Vad in acest an. Festivalul Narciselor din localitatea Vad revine și in acest an. Evenimentul va avea loc duminica, pe 12 mai, atunci cand autoritațile locale spun ca narcisele vor fi inflorite. Primarul comunei Șercaia , Cristinel Paltin, a…

Emil Popescu, viceprimar: Mai multe locuri in creșe pentru copiii din Alba Iulia. Situația la zi!

10:25, 09.02.2024 - Una dintre marile probleme cu care municipiul nostru s-a confruntat in ultimii ani a fost legata de cererea foarte mare de locuri in creșe. Nemulțumirile parinților erau justificate, motiv pentru care administrația locala actuala a cautat și a gasit soluții pentru imbunatațirea acestui aspect. Precizez…


Ce parere ai despre aceasta stire?