Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Castraveți murați cu mere

Publicat:

Ingrediente pentru un borcan de 3 litri Mere (acrișoare) 1-2 buc,Usturoi 3-4 caței,marar (umbrele)frunza de cireș, coacaze (o mana),condimente 12 bucați,cuișoare 12 buc,frunze de dafin 4 buc,zahar 5 lingurițe,sare 4 lingurițe,esența de oțet 2 lingurițe (aproape),castraveți – 1,5 – 2 kg (in funcție de marime) Preparare: Se taie usturoiul in felii, se spala verdețurile. In borcane curate se pun castraveții spalați, intercaland condimentele și feliile de mere (nu se curața de coaja). Se umple borcanul cu apa clocotita, se lasa sa stea 20 min. și se scurg intr-o cratița. Fierbeți din nou aceasta apa,…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

De ce sa nu decongelezi niciodata carnea de pui la temperatura camerei. Pericolele la care te expui

15:25, 16.04.2024 - Descongelarea puiului este o sarcina care necesita puțina atenție daca vrem sa evitam riscuri pentru sanatate și sa ne bucuram la maximum de proprietațile sale nutriționale fara probleme. Iata de ce sa nu decongelezi niciodata carnea de pui la temperatura camerei și la ce pericole te poți expune daca…

Rețeta Andreei Esca gustata la Antena 1! Odraslele vedetei Pro TV, Alesia și Aris Eram au gatit la ”Chefi la cuțite”

12:05, 05.04.2024 - Rețeta Andreei Esca face audiența și la Antena 1. Copiii vedetei Pro TV, Alesia și Aris Eram au gatit la ”Chefi la cuțite”. Frații deveniți cunoscuți in umbra celebrei lor mame, veterana prezentatoare a știrilor Pro Tv, s-au prezentat la noul sezon al cooking show-ului ”Chefi la cuțite”. Ca și la ”America…

Cat timp ai voie sa ții laptele la temperatura camerei. Nu-l mai folosi dupa

10:50, 17.03.2024 - Laptele este unul dintre cele mai consumate alimente, preferat de oamenii de toate varstele. Majoritatea il pastreaza la rece, dar sunt și momente in care laptele sta la temperatura camerei mai mult timp. Cate ore rezista fara sa stea la frigider și de ce nu e bine sa il mai consumi dupa. Cat rezista…

9 Martie – Ziua Sfinților 40 de Mucenici. Cum se pregatesc mucenicii moldovenești?

09:20, 09.03.2024 - Anual, Sfinții 40 Mucenici sunt praznuiți de Biserica Ortodoxa la data de 9 Martie. Aceștia erau soldați creștini, romani, greci și armeni. Guvernatorul Armeniei, afland despre credința lor, i-a silit sa se inchine idolilor. Aceștia au refuzat și au fost intemnițați și batuți cu pietre timp de 8 zile.…

Turte cu branza și marar: un deliciu al copilariei, la tine in farfurie. Se prepara rapid și este potrivit pentru intreaga familie

13:30, 06.03.2024 - Ingrediente pentru turta rapida- 500 g faina- 250 ml apa calduța- 100 de grame de branza rasa- 1/2 lingurița zahar- 25 g drojdie proaspata- 50 ml ulei- 1 lingurița sare- mararCum se preparaIntr-un bol generos, adaugați faina și formați o adancitura in mijlocul ei. Intr-un alt recipient, dizolvați drojdia…

REȚETA: Friptura de iepure la cuptor cu bere

16:00, 05.03.2024 - Ingrediente: 4 pulpe de iepure, 4-5 caței de usturoi, 1 lingurița turmeric, 1 lingurița curry, 4 linguri ulei de floarea-soarelui, sare și piper dupa gust, 1 fir de cimbru, 3-4 foi de dafin, 200 ml bere. Preparare: Intr-un bol se pun turmericul, piperul, curry, sare și uleiul, se amesteca totul pana…

Mucenici moldovenești, rețeta renumitului gastronom Radu Anton Roman. Ingredientul secret pe care il folosea maestrul bucatar

10:16, 05.03.2024 - In credinta populara, 9 martie este ziua in care se deschid cerurile. Pentru pomenirea celor morti, in multe sate se obisnuieste sa se imparta mucenici.Regretatul gastronom Radu Anton Roman a publicat in cartea sa „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” o rețeta a preparatului traditional.Cum se fac…

Dulceața de ceapa, rețeta cu care ii vei da pe toți gata. Secretul unei delicatese franțuzești fara egal

09:00, 27.02.2024 - Aceasta rețeta simpla și delicioasa va transforma ceapa obișnuita intr-un deliciu rafinat, perfect pentru a fi savurat alaturi de branzeturi, carne sau chiar pe o simpla felie de paine prajita, relateaza Știri Diaspora.Ingrediente- 1 kg de ceapa roșie sau ceapa galbena, curațata și taiata subțire- 500…


Ce parere ai despre aceasta stire?