Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Câştigătorul concursului Eurovision, operat la inimă. Ce spun medicii

Publicat:

Cantaretul portughez , castigatorul concursului Eurovision, a fost supus vineri unui transplant de inima la spitalul din Lisabona, evolutia sa fiind "foarte buna" in timpul interventiei, potrivit echipei de medici care l-a operat, scrie , potrivit news.ro.

Seful echipei de medici, , a explicat sambata, intr-o conferinta de presa, ca Sobral se recupereaza "bine". El a asigurat ca muzicianul este "in forma" si ca, desi procesul de recuperare va fi lung, este incredintat ca va putea sa-si continue viata in mod normal.

Cantaretul, in…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Robert Fico, in stare foarte grava, dupa tentativa de asasinat: A fost operat timp de 5 ore. Ce spun medicii

12:55, 16.05.2024 - Premierul Slovaciei, Robert Fico, se afla intr-o stare „stabila, dar foarte grava”, potrivit directorului spitalului la care este tratat dupa ce a fost impușcat de mai multe ori, scrie site-ul televiziunii slovace TA3, citat de Libertatea.ro .

Cantarețul olandez descalificat de la Eurovision risca sa fie pus sub acuzare de poliție

12:11, 14.05.2024 - Joost Klein, concurentul olandez de la Eurovision care a fost descalificat din concurs cu doar cateva ore inainte de marea finala, va fi probabil acuzat de amenintari, a anuntat politia suedeza, scrie The Guardian. 

VIDEO Elveția a caștigat finala Eurovision 2024. Cine este Nemo, artistul care a obținut marele premiu al concursului

01:55, 12.05.2024 - Elveția a caștigat finala Eurovision 2024, care s-a desfașurat sambata seara la Malmo Arena, Suedia. Marele premiu al celei de-a 68-a ediție a fost luat de Nemo, care a obținut 591 de puncte. Pe locul doi s-a clasat Croația cu 547 de puncte, iar pe trei Ucraina Ucraina 453

Israelul isi sfatuieste cetatenii sa nu calatoreasca la Malmo cu ocazia concursului Eurovision 2024

23:05, 03.05.2024 - Israelul si-a sfatuit joi cetatenii sa nu calatoreasca in orasul suedez Malmo, unde se va desfasura intre 7 si 11 mai concursul Eurovision, invocand ingrijorari legate de posibile atacuri asupra israelienilor, informeaza AFP.

Actorul Florin Piersic, internat la Terapie Intensiva dupa ce a fost operat de urgența

18:41, 30.04.2024 - Actorul Florin Piersic, in varsta de 88 de ani, a fost operat de urgența și este acum internat la Terapie Intensiva, intr-un spital din Cluj-Napoca, informeaza Știrile ProTV. Potrivit apropiatilor, actorul s-a simțit rau și a ajuns cu febra la Spitalul Militar. Medicii au descoperit o infecție la genunchi,…

Cea mai tensionata ediție Eurovison: artiștii irlandezi cer boicotarea concursului din cauza participarii Israelului

04:30, 23.04.2024 - Peste 400 de artisti irlandezi au indemnat-o luni pe concurenta tarii lor la Eurovision, Bambie Thug, sa fie de "partea corecta a istoriei" si sa boicoteze participarea la acest concurs, programat in luna mai la Malmo, Suedia, motivul fiind participarea Israelului, transmite AFP, citat de AGERPRES.

Cantaret roman, gasit mort in casa. A avut o copilarie chinuita

13:15, 28.02.2024 - Cantaretul de muzica populara Mile Povan a fost gasit mort in casa sa din Arad. Pe numele real, Mihai Leric, artistul avea 32 de ani. Fratele sau a dat alarma pentru ca interpretul nu mai raspundea la telefon. Medicii sositi si ei la fata locului nu au mai putut face nimic pentru el. „Mile nu raspundea…


Ce parere ai despre aceasta stire?