Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Casper, un Ciobănesc de Pirinei, a devenit erou după ce a ucis opt coioți care au atacat turma stăpânului său

Publicat:

Casper, un Ciobanesc de Pirinei in varsta de 20 de luni, a devenit un erou local in orașul Decatur din statul american Georgia, dupa ce s-a luptat singur cu o haita de coioți care a atacat turma de oi a stapanului sau. Cainele a ucis opt dintre coioți, scrie .

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inca un caz socant de violenta in scoli in Franta. Un baiat de 15 ani a murit dupa ce a fost atacat cand a iesit de la ore

20:21, 05.04.2024 - Un baiat in varsta de 15 ani a murit dupa ce a fost batut crunt intr-un oras din apropiere de Paris, chiar cand a iesit de la ore, in cel mai recent incident de violenta scolara din Franta, relateaza The Guardian si Le Figaro.

Caz socant de violenta in scoli in Franta: un baiat de 15 ani a murit dupa ce a fost atacat cand a iesit de la ore

20:01, 05.04.2024 - Un baiat in varsta de 15 ani a murit dupa ce a fost batut crunt intr-un oras din apropiere de Paris, chiar cand a iesit de la ore, in cel mai recent incident de violenta scolara din Franta, relateaza The Guardian si Le Figaro, potrivit News.ro.

O fetița de 8 ani a fost mușcata de caine intr-un parc din Cluj-Napoca; cainele a atacat și medicul

10:45, 05.04.2024 - In timp ce se juca intr-un parc din Cluj-Napoca, o fetița in varsta de 8 ani a fost mușcata de mana de un caine, potrivit Mediafax. Potrivit Poliției Cluj, atacul cainelui a avut loc in 1 aprilie, insa reprezentantul legal al fetei a raportat acest lucru joi.

Un caine ciobanesc belgian Malinois a fost salvat de ASPA din Lacul Pantelimon. Are microcip și i se cauta stapanii

12:55, 12.03.2024 - Un caine ciobanesc belgian Malinois a fost salvat de un echipaj ASPA din Lacul Pantelimon, unde a cazut si nu reusea sa iasa. Cainele este microcipat și se fac cercetari pentru a i se gasi stapanii, a transmis ASPA pe o rețea sociala.

Protestele fermierilor continua in Europa, in timp ce UE dezbate masuri de sprijin: „E timpul sa-i ascultam pe cei care lucreaza zilnic pamantul”

13:20, 07.02.2024 - Fermierii spanioli au blocat autostrazile majore cu tractoarele lor pentru a doua zi și au intrerupt accesul la terminalele portuare pentru a protesta impotriva costurilor ridicate, a birocrației și a concurenței facute de produsele aduse din țari din afara UE, relateaza Reuters. Din Spania și pana…

Un caine ciobanesc belgian (Malinois) iși cauta stapanul! A fost vazut pe strada Libertații din Turda!

09:10, 03.02.2024 - Patrupedul din rasa ciobanesc belgian (Malinois) a fost vazut vineri pe strazile din Turda. Ori a fost abandonat, ori a fugit de acasa din cauza petardelor aruncate de Anul Nou. Cainele este extrem de slab, semn ca ratacește de ceva timp pe strazi. Ieri era pe strada Libertații din Turda iar trecatorii…

Militarii americani au confundat drona kamikaze care le-a atacat baza secreta din Iordania cu o drona de-a lor

08:06, 30.01.2024 - Drona kamikaze care a ucis trei soldați americani și a ranit cel puțin 40 aflați intr-o baza militara secreta din Iordania a fost confundata de militari cu o drona a SUA aflata in zona in momentul respectiv și care urma sa aterizeze la respectiva baza, informeaza The Guardian.


Ce parere ai despre aceasta stire?