Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Case conspirative ale spionilor lui Putin dezvăluite, din greșeală, pe site-ul Primăriei Moscova

Publicat:

Un document publicat din greșeala pe site-ul dezvaluie adresele unor cladiri militare și apartamente folosite de serviciile secrete rusești, relateaza Newsweek, care citeaza... The post Case conspirative ale spionilor lui Putin dezvaluite, din greșeala, pe site-ul appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Datele a 1.300 de experți electorali dezvaluite din greșeala. Anunțul AEP

20:55, 13.04.2024 - Datele cu adrese și coduri numerice personale a peste 1.300 de experți electorali au fost expuse din greșeala, in urma unui incident de securitate informatica petrecut la Autoritatea Electorala Permanenta.  Citește și: Acuzații grave la adresa Codruței Kovesi: „A preluat dosarul cu vaccinurile ca sa…

Apropiat al lui Putin, alarmat de dronele „extrem de periculoase” ale Ucrainei VIDEO

14:35, 12.04.2024 - Dronele ucrainene grele atacand in tandem cu FPV-urile se dovedesc „extrem de periculoase” pentru forțele rusești de pe campul de lupta, a observat fostul șef al agenției spațiale ruse intr-o postare Telegram, relateaza Newsweek.

Atac armat la Moscova! Cel puțin 14 persoane au fost ucise și 35 ranite la o sala de concerte

21:00, 22.03.2024 - Un incident cu focuri de arma a avut loc in sala de concerte Crocus City Hall de langa Moscova, a anunțat in aceasta seara agenția... The post Atac armat la Moscova! Cel puțin 14 persoane au fost ucise și 35 ranite la o sala de concerte appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

De la cer la pamant, cu primarii Vestului, in februarie. Investiții, campanii electorale, o „zama” și puțin shooping cu primarii Bibarț, Birta și Fritz

09:30, 01.03.2024 - A fost cea mai scurta luna a anului, chiar daca anul acesta februarie a avut 29 de zile. Si am plecat la drum de veghe... The post De la cer la pamant, cu primarii Vestului, in februarie. Investiții, campanii electorale, o „zama” și puțin shooping cu primarii Bibarț, Birta și Fritz appeared first on…

Antisemitismul – și cum fiecare poate lupta puțin impotriva lui

08:00, 29.02.2024 - Antisemitismul reprezinta, in esența, o discriminare impotriva evreilor/poporului evreu, inclusiv ca forma de rasism. Antisemitismul prezinta o paleta foarte larga de manifestari, dar cea mai... The post Antisemitismul – și cum fiecare poate lupta puțin impotriva lui appeared first on Special Arad ·…

Impozitarea bacșișului, un rateu. Statul a incasat de trei ori mai puțin decat se aștepta

09:26, 22.02.2024 - Statul a incasat din impozitul pe bacșiș de trei ori mai puțin decat se aștepta, respectiv 29,1 milioane de lei, fața de peste 95 milioane... The post Impozitarea bacșișului, un rateu. Statul a incasat de trei ori mai puțin decat se aștepta appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Pola Zilei: Alexei Navalnii, erou sau victima?

11:20, 17.02.2024 - Ceea ce era de așteptat, s-a intimplat ieri. Alexei Navalnii, singurul adversar adevarat a lui Putin și al regimului sau care impletește țarismul, dictatura comunista... The post Pola Zilei: Alexei Navalnii, erou sau victima? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Ne luam și noi puțin dupa Polonia?

15:10, 09.02.2024 - Daca treci pe langa cladirile care au gazduit candva Fabrica de Spirt și Drojdie, nu iți pare mare lucru. Te gandești ca e trist și... The post Ne luam și noi puțin dupa Polonia? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?