Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Casa lui Ion I.C. Brătianu din centrul Capitalei, om-cheie în înfăptuirea Marii Uniri de la 1918, în stare critică

Publicat:

Casa lui Ion I.C. Bratianu din centrul Capitalei este prada nepasarii autoritatilor de mai multi ani. Cladirea de patrimoniu, proprietate a , este mancata de igrasie, inconjurata de gunoaie, adapost pentru pasari, asa cum se vede si dintr-o inregistrare video realizata de , prezentator de televiziune. El aminteste ca despre liberalul Bratianu, care a fost de cinci ori prim-ministru si om-cheie in infaptuirea de la 1918, se vorbeste mult zilele acestea, insa fara referire la mostenirea sa in plina degradare, informeaza News.ro.

Edificiul din

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Polițist din Iași, in stare critica dupa ce a fost lovit cu mașina de o șoferița incepatoare. Ce șanse ii dau medicii

17:55, 12.05.2024 - Un polițist din județul Iași a fost transportat de urgența la spital, in cursul zilei de sambata, 11 mai 2024, dupa ce a fost lovit de un autoturism la volanul caruia se afla o șoferița incepatoare.

Ultima ora! Un barbat de 28 de ani a fost impușcat in centrul capitalei: Individul care a tras din arma, reținut

20:00, 30.04.2024 - Un barbat din centrul capitalei a fost impușcat de un indivit de 44 de ani, care deținea arma ilegal. Potrivit informațiilor tanarul a fost transportat la Spitalul de Urgența pentru ingrijiri medicale.

Spitalul vechi de peste 100 de ani care a inceput sa fie demolat. Cand va fi gata noua construcție

08:15, 11.04.2024 - Un spital din București a inceput sa fie demolat. Cladirea avea peste 130 de ani și acolo erau tratați bolnavii de TBC. Cand incep pregatirile pentru noua unitate medicala și de unde provin banii pentru imensa construcție din Sectorul 4 al Capitalei. Romania va avea un nou spital Primaria sectorului…

(video) Incendiu intr-un apartament din centrul capitalei: Trei echipaje de pompieri au intervenit

12:15, 22.03.2024 - Un incendiu s-a produs astazi, 22 martie, in centrul capitalei, pe strada Zamfir Arbore. Potrivit IGSU, un apartament fost cuprins de flacari. La fața locului au intervenit trei echipaje de pompieri.

S-au auzit explozii in centrul Kievului

06:20, 21.03.2024 - Mai multe explozii au fost auzite joi dimineata in centrul capitalei Kiev dupa o alerta aeriana de rachete si drone lansate de Rusia, a notat un jurnalist AFP. In jur de zece explozii puternice s-au auzit incepand cu ora 05:00 (03:00 GMT), precum si tiruri ale apararii antiaeriene. Primarul Kievului,…

Servicii moderne de recuperare pentru persoanele cu dizabilitați

13:45, 12.03.2024 - Centrul de servicii de recuperare neuromotorii ”Sfantul Spiridon” din Satu Mare este pregatit sa iși intampine pacienții intr-un spațiu modern și prietenos, cu cele mai bune servicii de recuperare a funcțiilor neuromotorii. Cladirea de tip ambulatoriu de pe strada Aurora din municipiul Satu Mare a fost…

Incendiu la o casa veche din centrul Capitalei. Intervin zece autospeciale de pompieri FOTO VIDEO

19:30, 10.03.2024 - Un incendiu a izbucnit, duminica seara, la un imobil dezafectat de pe strada Vasile Lascar, in sectorul 2 al Capitalei, la fata locului intervenind zece autospeciale de pompieri, informeaza reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov.

Semafoare inteligente, la mai multe intersecții din centrul capitalei: Acestea vor fluidiza traficul, pentru a reduce din ambuteiaje

21:50, 06.03.2024 - Primaria Municipiului Chișinau anunța despre activarea semafoarelor modernizate de pe strada 31 august incepand cu ziua de astazi, dar și despre funcționalitate altor noi semafoare amplasate in mai multe intersecții din centrul capitalei.


Ce parere ai despre aceasta stire?