Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

"Carnavalito" la SUPERLATIV! Liviu Vârciu, așa cum NU l-ai mai VĂZUT! El este adevăratul King AFRICA!

Publicat:

În cadrul celei de-a 13-a editii din sezonul VII de la "Te cunosc de undeva!", Liviu Vârciu a cântat melodia interpretata de - "Carnavalito".

Spectacol plin de lumina și de culoare! Muzica și voie buna doar la &"Te cunosc de undeva!&". Liviu Vârciu a reușit sa faca un spectacol incredibil, demonstrând ca are tot ce îi trebuie pentru a se califica în finala! Publicul a dansat și s-a distrat pe cinste, iar juriul a fost impresionat de transformare.

Asculta aici cum cânta hitul &"Carnavalito&":

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Te cunosc de undeva, 27 aprilie 2024. Eliza Natanticu și Zarug, spectacol de excepție pe melodia ”Made in Romania”, a lui Ionuț Cercel. Ozana Barabancea a dansat alaturi de ei! / VIDEO

23:15, 27.04.2024 - Eliza Natanticu și Zarug au ridicat sala in picioare! S-au transformat in Ionuț Cercel, au cantat celebra melodie ”Made in Romania”, iar ce a ieșit a fost peste așteptarile tuturor! Ozana Barabancea a dansat alaturi de cei doi! Imaginile sunt de senzație!

Te cunosc de undeva, 27 aprilie 2024. Paula Chirila și Romica Țociu au facut spectacol! S-au transformat in Bruce Springsteen și au cantat o melodie celebra: ”Foarte grea...” / VIDEO

22:40, 27.04.2024 - Paula Chirila și Romica Țociu i-au dus pe jurați direct inapoi in anii '80, la Te cunosc de undeva. Cei doi s-au transformat in Bruce Springsteen și au facut show pe piesei celebre Born in USA, una dintre cele care raunau in toate discotecile in acea perioada!

Emi și Cuza, schimbare radicala la Te cunosc de undeva: “Ne-a lovit rau!”. Sigur nu-i recunoști FOTO

12:45, 28.03.2024 - Cea de-a șaptea gala „Te cunosc de undeva!”, difuzata sambata, 30 martie 2024, de la 20.00, la Antena 1, vine cu o provocare de zile mari pentru Emi și Cuza. Baietii de la Noaptea Tarziu au primit de la ruleta o referinta pe care au catalogat-o imediat drept „imposibila”, și anume musicalul Chicago.…

Te cunosc de undeva! 16 martie 2024. Cine au fost caștigatorii celei de-a cincea ediții a show-lui TV?

06:45, 17.03.2024 - O noua ediție a emisiunii Te cunosc de Undeva și-a desemnat caștigatorii. Deși au reușit sa iși convinga colegii și jurații ca merita sa caștige gala, cei doi concurenți nu au reușit sa iși adjudece și bonusul de 100 de puncte, care la aceasta ediție nu a fost acordat.

Eliza si Zarug, provocati de un artist coreean la Te cunosc de undeva! „Imi venea sa plang si in acelasi timp sa imi dau demisia”

15:36, 08.03.2024 - Cea mai noua gala Te cunosc de undeva!, difuzata maine, de la 20:00, la Antena 1, le aduce telespectatorilor o noua serie de transformari spectaculoase si momente artistice de exceptie, dar si multe faze amuzante, ale caror protagonisti sunt cele 8 cupluri de vedete concurente.

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei, transformare spectaculoasa in Christina Aguilera

22:35, 24.02.2024 - Ilona Brezoianu și Florin Ristei au luat cu asalt scena Te cunosc de undeva! sezonul 20 in a doua ediția din 24 februarie 2024. Concurenții au pus in scena celebrul videoclip al piesei „Candy Man” al Christinei Aguilera.

Jo și Liviu Teodorescu, provocare de Bollywood la „Te cunosc de undeva!”. „O sa fie un moment haios”

15:05, 23.02.2024 - In cel mai recent episod al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, Jo și Liviu Teodorescu se pregatesc sa ofere o interpretare plina de energie a unui hit Bollywoodian. Publicul se așteapta la un moment de dans exploziv și la o prestație muzicala de excepție.

Te cunosc de undeva! 17 februarie 2024. Alexia Țalavutis și Dima Trofim, in rolurile Cher și Tina Turner. Cum au comentat jurații momentul lor: „Talentaților...” / VIDEO

23:45, 17.02.2024 - Transformare spectaculoasa in aceasta seara, in prima ediție a sezonului cu numarul 20 a emisiunii Te cunosc de Undeva!. Alexia Țalavutis și Dima Trofim s-au transformat in Cher și Tina Turner și au interpretat piesa "Shame shame shame".


Ce parere ai despre aceasta stire?