Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, se mută din România împreună cu mama ei. În curând împlinește 18 ani

Publicat:

Mai este puțin și devine adult in adevaratul sens al cuvantului, dar Carmina, fiica cea mare a lui , iși planifica deja viitorul in detaliu. Știe ce fel de cariera iși dorește sa urmeze, motiv pentru care este dispusa și sa lase Romania in urma, impreuna cu mama ei, .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adriana Simionescu, fiica cea mica a lui Adi Minune, se casatorește. „A inceput stresul pentru nunta”

15:15, 22.05.2024 - Adriana Simionescu, in varsta de 20 de ani, se pregatește de nunta, dupa ce la finalul anului 2021 a fost ceruta in casatorie. Fiica lui Adi Minune și Nicu traiesc de mai mult timp o frumoasa poveste de dragoste.Adriana Simionescu și Nicu devenit parinții unei fetițe superbe anul trecut, iar acum se…

Cele mai vestite cireșe din Romania apar in piețe in curand. Cat va costa un kilogram

17:35, 15.05.2024 - Cireșele de Comarna sunt cunoscut la nivel național și, in curand, vor fi vandute in piețele din Iași și nu numai. Agricultorii din cea mai cunoscuta localitate de producatori de cireșe au dezvaluit cand vor fi așezate fructele pe tarabe.

Cum arata femeia care l-a facut pe Liviu Varciu tata pentru prima oara! Fiica prezentatorului TV, imagine emoționanta alaturi de cea care i-a dat viața / FOTO

17:01, 12.05.2024 - Fiica lui Liviu Varciu nu a stat departe de lumina reflectoarelor, insa mama ei, da. De curand, Carmina a facut publice cateva imagini emoționante in care apare alaturi de cea care i-a dat viața. Ce mesaj emoționant a scris tanara pentru una dintre cele mai importante ființe din viața ei. 

Jurnalul lui Daniel Pavel la „Survivor All Stars”. Unde a petrecut prezentatorul Paștele: „Sufletul meu a zambit mai mult ca niciodata”

13:50, 12.05.2024 - Daniel Pavel s-a intors de cateva saptamani de la filmarile „Survivor All Stars” in Republica Dominicana, iar Paștele l-a sarbatorit acasa, in Romania, cu cei dragi. In jurnalul sau de saptamana aceasta, prezentatorul vorbește despre competiție, despre jocurile prin care trec concurenții. „Survivor…

Cum arata acum mama Carminei, fiica cea mare a lui Liviu Varciu. Ami Teiceanu este o bruneta superba la 44 de ani

16:50, 10.05.2024 - Mama Carminei Varciu are 44 de ani și este o femeie foarte frumoasa. Ami Teiceanu și Liviu Varciu au inceput o relație in urma cu mai bine de 2 decenii, insa lucrurile nu au funcționat. Rodul poveștii lor de dragoste a implinit recent 22 de ani.

Marian Cristian Minae, acuzat de uciderea omului de afaceri Adrian Kreiner, adus in țara pe 30 aprilie

10:46, 26.04.2024 - Marian Cristian Minae, unul dintre cei trei suspecți in cazul uciderii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner, va fi adus in Romania, din Irlanda, marți, 30 aprilie, au declarat vineri, 26 aprilie, surse judiciare pentru Libertatea.O escorta din cadrul Poliției Romane il va aduce pe Aeroportul Otopeni…

Carmina, fiica lui Liviu Varciu, s-a desparțit de iubit. Mesajul postat de tanara dupa decizia luata: „Hai sa trecem peste...”

19:11, 14.04.2024 - Carmina, fiica lui Liviu Varciu, s-a desparțit de iubitul ei și a oferit mai multe detalii fanilor sai. Tanara a marturisit ca este un capitol incheiat din viața sa și prefera sa se axeze pe lucruri mai importante care sunt de viitor.


Ce parere ai despre aceasta stire?