Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Carmen Hărău: ”Cer guvernului să apere sănătatea copiilor din grădinițe și școli!”

Publicat:

REVOLTATOR!

Știați ca nu mai sunt obligatorii, pentru ca un copil sa intre in colectivitate, analize ca exudatul faringian și coprocultura și nici macar controlul clinic la medic? PSD zice ca nu-s bani… costa prea mult!

Au cale libera sa se raspandeasca, de la un copil la altul, viermii intestinali, lambrii, streptococi și stafilococi care populeaza asimptomatic faringele, viruși de toate felurile, paduchii…

zice ca se va face astazi “trierea” școlarilor pentru a preveni gripa… Cu cine? Ca au cam rarit cabinetele școlare! Ii va birjari…

Citeste articolul mai departe pe replicahd.ro…  

Sursa articol: replicahd.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noua moda in randul parinților din Romania. Psihologii vorbesc despre un fenomen tot mai intalnit: „E extrem de important”

17:51, 12.05.2024 - In ultimii ani, parintii din Romania au inceput sa fie preocupati nu doar de sanatatea fizica a copilului, ci si de sanatatea psihica, incercand sa identifice metode prin care copilul sa creasca armonios din toate punctele de vedere.

Liderii PNL, la evenimentul Europa in fiecare localitate: "Romania trebuie sa profite de fondurile europene. Investim in drumuri, poduri, școli și gradinițe"

15:31, 08.05.2024 - Liderii PNL participa la București la evenimentul care incheie conferințele TNL – Europa in fiecare localitate – organizate incepand cu 9 martie la Cluj și apoi in fiecare regiune de dezvoltare.

Bataie de joc cu bani cheltuiți pe școli și gradinițe fara copii. In unele cladiri se mai fac praznice și cumetrii

23:45, 17.04.2024 - Milioane de euro au aruncat pe apa sambetei autoritațile locale din Romania, din fonduri de la Banca Mondiala sau guvernamentale, pentru școli fara elevi. Numai in județul Botoșani sunt cel puțin 22 de școli astfel finanțate și inchise din lipsa de elevi.

Guvernul a aprobat Strategia Nationala de Educatie Financiara 2024-2030

21:55, 11.04.2024 - ”Este de bun augur ca fix astazi, de 11 aprilie (Ziua Educatiei Financiare – n.r.) a fost adoptata de catre Guvern Strategia Nationala de Educatie Financiara 2024-2030”, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Mihai Constantin, la finalul sedintei de joi a Executivului. El a aratat ca, prin Strategia…

Ministerul Educației recomanda parinților sa evite inscrierea copiilor la afterschool-uri private: “Nu sunt centre de invațamant”

08:05, 03.04.2024 - Mai bine de 33 de ani de la Revoluție și inca nu a fost reglementata suficient funcționarea și autorizarea centrelor de tip after-school din Romania. Sute de centre private de tip after-school funcționeaza doar in București, iar Ministerul Educației susține ca nu le-a autorizat ca fiind centre de invațamant.…

VIDEO/ Ion Minzina: “Avem obligația sa facem tot ce este posibil pentru sanatatea copiilor!”

15:16, 12.03.2024 - Etajul VI al Spitalului de Pediatrie Pitești a fost reabilitat. Ion Minzina: “Avem obligația sa facem tot ce este posibil pentru sanatatea copiilor!” Etajul VI al Spitalului de Pediatrie din Pitești a fost reabilitat și modernizat grație unei investiții de 700.000 de euro a Fundației “Medici pentru…

Dezbaterea Big Brother in școli - intre siguranța copiilor și normele GDPR

23:05, 11.03.2024 - In toate gradinițele și creșele din Romania ar putea fi montate camere de supraveghere video și audio, inclusiv in salile de clasa. Vorbim despre o propunere legislativa care ar putea preveni actele de violența la adresa copiilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?