Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Care sunt riscurile cu care se confruntă industria de telecomunicații în 2023

Publicat:

Scumpirile de anul trecut, care au dus la majorarea costului vieții, i-a determinat pe consumatori sa iși reajusteze cheltuielile. Dar companiile din telecomunicații nu au raspuns pe masura la aceste schimbari, ceea ce le pune acum intr-o poziție riscanta fața de cei care considera ca platesc prea mult pentru servicii, dupa cum arata și raportul EY Top 10 riscuri in telecom in 2023. In condițiile in care cheltuielile gospodariilor sunt supuse unor presiuni tot mai mari, 60% dintre consumatori spun ca sunt ingrijorați de creșterea prețurilor abonamentelor de banda larga, iar aproape jumatate (45%)…

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

AUR l-a prezentat pe actorul Mugur Mihaescu, alias Garcea, drept candidatul sau pentru președinția CJ Olt

17:10, 28.04.2024 - Actorul Mugur Mihaescu, cunoscut pentru rolul „Garcea” din „Vacanța Mare”, și-a depus duminica la Biroul Electoral Olt candidatura pentru președinția Consiliului Județean Olt, relateaza Agerpres. Reprezentantii AUR Olt au depus duminica si lista cu 33 de candidati ai partidului pentru mandatele de consilieri…

Studiu: IMM-urile realizeaza 61% din profitul net din economie si platesc salariile a circa 64% din angajati

07:40, 22.04.2024 - Microintreprinderile, companiile mici si mijlocii, in numar de 889.000 de firme, realizeaza 45% din cifra de afaceri din economie, in timp ce restul reprezinta contributia a 2.200 de firme mari, potrivit datelor Registrului Comertului. Cu toate acestea, in 2022, microintreprinderile, companiile mici…

Riscurile cibernetice sunt prioritizate de numai un sfert dintre companiile din Europa Centrala și de Est

14:40, 12.04.2024 - Companiile din Europa Centrala și de Est (ECE), inclusiv din Romania, prioritizeaza riscurile „tradiționale“, adica instabilitatea economica, situația geopolitica și volatilitatea macroeconomica, in detrimentul celor digitale, tehnologice sau cibernetice (cum ar fi ransomware, piraterie și urmarire),…

Europa Centrala și de Est trebuie sa iși regandeasca abordarea cu privire la securitatea energetica / Riscurile dependenței de GNL

07:35, 05.04.2024 - Pe masura ce Summitul anual al Inițiativei Trei Mari se apropie cu pași repezi și ca urmare a vizitei comune recente a prim-ministrului polonez Donald Tusk și a președintelui Andrzej Duda cu președintele Joe Biden la Washington, țarile din Europa Centrala și de Est (ECE) au ocazia sa-și recadreze energia.…

Schimbare cu repetiție la DSVSA Neamț: Boșteanu interimar in locul lui Ulea

13:00, 25.03.2024 - Una dintre cele mai importante instituții descentralizate din județ a intrat din nou in zodia schimbarilor. Interesant este ca vorbim despre o schimbare cu repetiție, unde personajele și scenariul pare sa fie același, Sorin Ulea aflat la conducere din 2005, cu intermitențe, ne-a anunțat astazi, 25 martie,…

Parinti amendati cu sute de euro pentru absențele copiilor, o idee care ar functiona si in Romania. Tara in care care masura urmeaza sa fie implementata

20:46, 21.03.2024 - Schimbare de ultima ora in domeniul Educației. O noua lege a fost impusa peste hotare, conform careia parinții ai caror copii lipsesc nemotivat de la școala risca sa fie amendați. Specialiștii cred ca aceasta metoda ar putea funcționa și la noi in țara. Amenda pentru parinții ai caror copii chiulesc…

Actul de reziliența cibernetica: eurodeputații adopta masuri pentru a spori securitatea produselor digitale

10:10, 13.03.2024 - Parlamentul European a aprobat noi standarde de reziliența cibernetica, pentru a proteja toate produsele digitale din UE de amenințarile cibernetice. Noile tehnologii vin cu noi riscuri, iar impactul atacurilor cibernetice prin intermediul produselor digitale a crescut dramatic in ultimii ani. Consumatorii…

Directiva NIS2: Implicațiile și entitațile vizate de cea mai recenta legislație de securitate cibernetica din UE

12:10, 21.02.2024 - ESET saluta adoptarea celei de-a doua Directive privind securitatea rețelelor și a informațiilor (NIS2) de catre legiuitorii UE, care urmarește consolidarea rezilienței cibernetice in intreaga Uniune. Noua legislație raspunde creșterii dependenței sectoarelor critice de digitalizare și a expunerii acestora…


Ce parere ai despre aceasta stire?