Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cardi B vrea un președinte “sfânt”: „Nu vreau ca președintele meu să mă distreze”

Publicat:

Cardi B poate parea o voce neașteptata in politica dar cantareața, in varsta de 27 de ani, a fost mult timp in atenția presei pentru parerile sale politice și chiar spune acum ca se raporteaza la tactica social media pe care Trump o folosește pentru a-și menține baza de fani – deși ea condamna folosirea... -ul Cardi B vrea un președinte “sfant”: „Nu vreau ca președintele meu sa ma distreze” apare prima data in TaBu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciuca: PNL nu trebuie sa se laude cu absolut nimic, sa lasam faptele sa vorbeasca

21:00, 12.04.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a afirmat ca liberali nu trebuie sa se laude cu absolut nimic, chiar nu au voie sa se laude, ci trebuie sa ramana cu picioarele pe pamant si sa lase faptele sa vorbeasca.

Viktor Orban: Nu ar mai fi fost razboi astazi daca Trump ar fi fost președintele Statelor Unite

12:56, 11.03.2024 - "El (n.r. Trump) spune urmatoarele: in primul rand, nu va da nici un ban pentru razboiul ruso-ucrainean. De aceea, razboiul se va termina, pentru ca este evident ca Ucraina nu poate sta pe picioarele ei. Daca americanii nu dau bani și arme impreuna cu europenii, razboiul se va termina. Și daca americanii…

Sondaj alarmant: Daca americanii ar vota acum, Trump ar caștiga alegerile

14:40, 03.03.2024 - Un recent sondaj evidențiaza o tendința ingrijoratoare pentru Joe Biden, cu doar opt luni inainte de alegerile prezidențiale din SUA. Astfel, daca alegatorii americani ar vota astazi pentru a-si alege presedintele, doar 43% ar vota pentru Biden, fata de 48% pentru Trump, potrivit sondajului realizat…

Biden și Trump au caștigat alegerile primare pentru prezidențiale in Michigan. Un numar mare de democrați nu vor vota pentru Biden

08:30, 28.02.2024 - Președintele american Joe Biden a caștigat cu ușurința marți alegerile primare prezidențiale ale democraților din Michigan, insa votul de protest al democraților suparați din cauza sprijinului sau pentru razboiul Israelului impotriva Hamas in Gaza a depașit așteptarile organizatorilor, transmite Reuters.

George Simion, la marele congres al lui Trump: 'Am fost invitati, suntem respectati, nu ne intoarcem inapoi cu o sapca' (VIDEO)

17:36, 25.02.2024 - Presedintele AUR, George Simion, sustine ca suveranismul trebuie sa fie la putere si in Romania, in conditiile in care "nu mai avem stanga si dreapta in momentul acesta pe scena politica". Potrivit AUR, Simion a facut aceasta afirmatie in mesajul pe care l-a transmis la Conservative Political Action…

Daca ajunge presedintele Americii, Trump va imparți Europa cu Putin

20:05, 11.02.2024 - Ultima declaratie a lui Trump il da de gol. Daca ajunge din nou la Casa Alba, va imparti Europa in doua sfere de influenta cu Putin, contra unor avantaje uriase pentru America constand in bani si bogatii naturale.

Simonis: Nu exista un pericol iminent cu privire la un razboi care sa implice Romania, dar trebuie sa fim pregatiti

19:30, 05.02.2024 - Presedintele interimar al Camerei Deputatilor, Alfred Simonis, a declarat, luni, ca momentan nu exista niciun pericol privind implicarea Romaniei intr-un razboi, in condițiile in care suntem un stat membru NATO, dar trebuie sa fim pregatiți pentru orice scenariu.

Incendiile fac prapad in Chile. Președintele avertizeaza ca numarul morților va crește: „Este cea mai mare tragedie din 2010”

20:36, 04.02.2024 - Cel putin 64 de persoane si-au pierdut viata in incendiile care fac ravagii in regiunea Valparaiso din centrul Chile, a anuntat duminica presedintele Gabriel Boric, precizand ca acest nou bilant va continua „sa creasca semnificativ”, relateaza AFP, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?