Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Carburanţii s-ar putea ieftini din nou! DECIZIA ANRE prin care preţurile vor scădea

Publicat:

Carburantii s-ar putea ieftini din nou. Asta ca urmare a unor reglementari care vor fi aplicate de ANRE din 1 aprilie.

Acestea presupun stabilirea unui plafon la pretul de comercializare a produselor petroliere. Astfel, importatorii de carburanti vor fi obligati sa stabileasca preturile in functie de limita stabilita. 

In prezent, ANRE reglementeaza doar adaosul comercial la produsele petroliere, care este de 10%, iar importatorii anunta autoritatea despre modificarile de pret.

"Avand cotatiile plata a pietei directe a benzinei, motorinei si a gazului si incluzand toate…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Carburanții, mai ieftini și maine: Cat vor costa benzina și motorina

12:20, 28.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 29 mai. Astfel, un litru de benzina va costa cu 3 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei scade cu un ban.

ANRE: Piața carburanților s-a stabilizat 

15:26, 24.05.2024 - Piața carburanților s-a stabilizat pe fondalul așteptarilor asupra urmatoarelor decizii OPEC+. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) atesta o stabilizare și chiar o anumita descreștere a prețurilor la carburanți, grație evoluției cotațiilor Platts inregistrate pe bursele internaționale…

Piața carburanților, fara schimbari semnificative, maine: Vezi cat costa benzina și motorina și unde gasești cele mai mici prețuri

13:06, 22.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 23 mai. Astfel, potrivit datelor, un litru de benzina va costa cu trei bani mai puțin, iar prețul motorinei crește cu doi bani.

ANRE anunța noi prețuri la carburanți. Cit va costa un litru de benzina și motorina

12:25, 07.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a stabilit prețurile maxime de referința pentru produsele petroliere principale de tip standard pentru miine, 8 mai, transmite Noi.md. Astfel, prețul unui litru de benzina A95 nu trebuie sa depașeasca 26,02 lei, iar cel pentru un litru de motorina…

Benzina se scumpește, iar motorina se ieftinește: Cat vor costa maine carburanții și unde gasești cele mai mici prețuri

12:30, 25.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 26 aprilie. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu doi bani mai mult, iar pentru cel la motorina - cu opt bani mai puțin.

Carburanții, mai scumpi și maine: Vezi prețurile afișate de ANRE

12:20, 09.04.2024 - Carburanții vor fi mai scumpi și maine, 10 aprilie. Potrivit Agentiei Nationale pentru Reglementare in Energetica a Republicii Moldova (ANRE), pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu doi banuți mai mult, iar pentru cel de motorina cu 5 bani mai mult.

Carburanții, mai scumpi și in weekend: Cat va costa benzina și motorina

12:51, 15.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat prețurile la carburanți pentru 16-18 martie. Astfel, in acest weekend, șoferii vor achita pentru litrul de motorina cu un banuț mai mult, iar pentru cel de benzina - cu 2 bani mai scump.

Prețul benzinei, neschimbat de 8 Martie: Cu cat se va ieftini motorina

12:35, 07.03.2024 - Prețul benzinei va ramane neschimbat pentru urmatoarele zile. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți. Totodata, motorina va fi mai ieftina cu 4 banuți.


Ce parere ai despre aceasta stire?