Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Candidaturi pentru presedintia CSM

Publicat:

si procurorul , în prezent vicepresedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, candideaza la functia de presedinte al CSM, scrie Mediafax.


al Magistraturii (CSM) îsi aleg, vineri, noua conducere, întrucât mandatul presedintelui si cel al vicepresedintelui expira. participa la sedinta plenului Consiliului Superior al Magistraturii, în care urmeaza sa fie prezentat raportul de activitate al…

Citeste articolul mai departe pe incomemagazine.ro…  

Sursa articol: incomemagazine.ro


Stiri pe aceeasi tema

(live/update) CSM audiaza, in ședința inchisa, candidații la funcțiile de judecator CSJ: Procurorul General Ion Munteanu, pe lista

10:51, 05.06.2024 - Membrii Consiliului Superior al Magistraturii se intrunesc intr-o noua ședința, astazi. Pe ordinea de zi figureaza un singur subiect, cel cu privire la desfașurarea concursului pentru suplinirea funcțiilor vacante de judecator la Curtea Suprema de Justiție.

(live) CSM audiaza, astazi, candidații la funcțiile de judecator CSJ: Procurorul General Ion Munteanu, pe lista

10:20, 05.06.2024 - Membrii Consiliului Superior al Magistraturii se intrunesc intr-o noua ședința, astazi. Pe ordinea de zi figureaza un singur subiect, cel cu privire la desfașurarea concursului pentru suplinirea funcțiilor vacante de judecator la Curtea Suprema de Justiție.

(live/update) Irina Iacub, candidata la funcția de judecator la CSJ, nu a promovat evaluarea in fața Comisiei de evaluare: Decizia CSM

14:00, 07.05.2024 - Membrii Consiliului Superior al Magistraturii se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi figureaza 12 subiecte, printre care și cel cu privire la cererile de demisie din funcție a 21 de judecatori.

(live/update) Irina Iacub, candidata la funcția de judecator la CSJ, in fața CSM: „Daca eu caștig 55 de mii de lei pe an, cum pot trai pe 100 de mii?

13:10, 07.05.2024 - Membrii Consiliului Superior al Magistraturii se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi figureaza 12 subiecte, printre care și cel cu privire la cererile de demisie din funcție a 21 de judecatori.

(live/update) Irina Iacub, candidata la funcția de judecator la CSJ, in fața CSM: „Comisia ma suspecteaza ca aș fi avut venituri nedeclarate”

12:55, 07.05.2024 - Membrii Consiliului Superior al Magistraturii se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi figureaza 12 subiecte, printre care și cel cu privire la cererile de demisie din funcție a 21 de judecatori.

(live/update) Svetlana Balmuș, candidata la funcția de judecator la CSJ, in fața CSM: „Pentru mine intrebarea cu fluxul de 30.000 euro a fost o catastrofa. Și relația cu soțul s-a deteriorat

12:10, 07.05.2024 - Membrii Consiliului Superior al Magistraturii se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi figureaza 12 subiecte, printre care și cel cu privire la cererile de demisie din funcție a 21 de judecatori.

(live/update) CSM examineaza rezultatele evaluarii Svetlanei Balmuș, candidata la funcția de judecator la CSJ: „Declar abținere, din motiv ca este fina mea de cununie”

11:21, 07.05.2024 - Membrii Consiliului Superior al Magistraturii se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi figureaza 12 subiecte, printre care și cel cu privire la cererile de demisie din funcție a 21 de judecatori.

CSM-ul amina examinarea raportului pe numele lui Ion Munteanu

16:45, 02.04.2024 - Membrii Consiliului Superior al Magistraturii au decis sa amine examinarea Raportului emis de Comisia Vetting pe numele lui Ion Munteanu, candidat la funcția de judecator al Curții Supreme de Justiție, transmite Noi.md. Potrivit președintelui interimar al CSM, raportul conține peste 5200 de file, care…


Ce parere ai despre aceasta stire?