Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cand si cum a inceput politizarea si spargerea Romgaz. Cine sunt responsabilii

Publicat:

Spargerea ROMGAZ-ului a determinat distrugerea unui sistem, funcțional, inaintea construirii noului sistem bazat pe economia de piața. Acest fapt unic in Europa s-a bazat pe fanatismul unui ministru – și a grupurilor de interese pe care-l reprezenta. Haosul de astazi din piața de gaze iși are originea in decizia luata pe data de 28 aprilie 2000. Problemele de astazi, vin din “soluțiile” de ieri. In anul 1994 s-a incheiat Acordul de Imprumut dintre Romania si pentru

Citeste articolul mai departe pe mediasinfo.ro…  

Sursa articol: mediasinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Baltisse și Straco Real Estate intra pe piața din Romania și Polonia prin achiziția unui pachet majoritar de acțiuni in cadrul companiei Speedwell

16:20, 15.04.2024 - Straco Real Estate și Baltisse anunța achiziția cu succes a unui pachet majoritar de acțiuni la Speedwell, unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari din Romania. Acest demers strategic consolideaza angajamentul Baltisse și Straco de a-și extinde prezența in Europa de Est, beneficiind de reputația…

Un oraș din Romania și-a lansat un funcționar public virtual: Asistentul care promite sa rezolve problemele contribuabililor

09:55, 04.04.2024 - Primaria Galați a lansat un proiect inedit: un funcționar public virtual bazat pe inteligența artificiala. Asistentul virtual este in curs de antrenare și testare, dar va putea oferi informații cetațenilor cu privire la Urbanism, Impozite, Taxe și Alte Venituri Locale. Primaria municipiului Galați…

UE pedepsește Romania pentru istoria sa de 150 de ani de extracție a petrolului și gazelor: Petrom și Romgaz sunt obligate sa asigure o cincime din toata capacitatea de stocare a CO2 din Europa, costurile sunt de miliarde de euro

13:10, 03.04.2024 - Mihai Nicuț (e-nergia.ro) Petrom și Romgaz, cei doi producatori de petrol și gaze ai Romaniei, vor fi obligați ca, la nivelul anului 2030, sa asigure in țara o capacitate de stocare de a dioxidului de carbon in Romania care sa asigure depozitarea subterana a 9 milioane de tone de CO2 pe an, potrivit…

Europa se incalzește de doua ori mai repede decat alte continente. Ce e de facut

14:00, 20.03.2024 - Comisia Europeana in Romania a anunțat, zilele trecute, ca Europa se incalzește de doua ori mai repede decat alte continente, lucru care inseamna ingrijorare in randul oficialilor europeni. Pe langa reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera, autoritațile europene spun ca trebuie sa ne pregatim pentru…

Romania, lovita de o criza puternica pe piața muncii! Numarul pensionarilor se va tripla

08:55, 28.02.2024 - Romania, ca multe alte țari din Europa, se confrunta cu probleme majore de ordin demografic. Populația imbatranește, iar tinerii aleg sa plece peste hotare, atrași de venituri mult mai mari. In aceste condiții, in urmatorii 10 ani, numarul pensionarilor se va tripla! Romania va fi lovita de o criza…

Romania pierde in fiecare an sute de milioane de euro din amenzi neincasate pentru manipularea odometrelor

13:00, 20.02.2024 - Manipularea kilometrajului este o practica obișnuita pe piața vehiculelor second hand, aducand pierderi financiare atat cumparatorilor care sunt inșelați, cat și guvernelor. carVertical, o companie de date auto, a efectuat cercetari in 22 de țari din Europa și in SUA pentru a afla cum trateaza autoritațile…

Cine a achiziționat cereale din Ucraina? Toata lumea, de la fermieri și pana la procesatori

08:45, 20.02.2024 - Deși autoritațile au declarat de nenumarate ori ca marfurile din Ucraina doar tranziteaza Romania și nicidecum nu raman la noi, realitatea din piața dovedește contrariul. Pana la urma, cam toata lumea a profitat de aceste cereale cu prețuri mici aduse din Ucraina, de la fermieri și pana la procesatori.…

Comisia Europeana acuza PPC ca a vandut energie electrica pe piata angro sub cost, pentru a exclude companiile concurente

16:55, 07.02.2024 - Comisia Europeana a declarat ca practica anticoncurentiala a avut loc intre 2013 si 2019, cand PPC a abuzat de dominatia sa pe piata angro de energie electrica din Grecia, vanzand energie electrica generata de centralele sale termice la preturi sub costurile variabile ale acestora. Institutia UE a trimis…


Ce parere ai despre aceasta stire?