Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Când este mierea periculoasă pentru sănătate - Efectul este extrem de NOCIV - Este o boală de care nici nu știai că există

Publicat:

 Mierea este un produs este foarte caloric, in plus, este saturat cu fructoza și poate dauna sanatații daca este consumat constant. Iata ce trebuie sa știm despre consumul de miere și bolile  pe care le poate provoca. la care poate duce. Boala pe care consumul regulat de miere o poate deblocaPotrivit endocrinologului rus Dr. , consumul regulat de miere poate afecta ficatul din cauza excesului de fructoza.Mierea modifica sensibilitatea celulelor la leptina, hormonul sațietații. Ca urmare, se dezvolta un apetit irepresibil, pentru ca este o sursa bogata in fructoza. Acest lucru poate…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Ai mainile umflate? Boala care se ascunde in spatele acestui simptom: cand trebuie sa mergi la medic

09:45, 08.05.2024 - O tensiune arteriala normala este mai mica de 120/80 mmHg. Orice citire mai mare decat aceasta inseamna mai mult stres asupra arterelor, ceea ce le face mai puțin elastice in timp. Acest lucru poate duce la mai puțin sange care circula prin corpul tau, provocand un atac de cord, un accident vascular…

Metoda naturala a bunicilor: Cu ce stropim plantele pentru a le feri de daunatori

23:01, 24.04.2024 - Ce este apa cu cenușaApa cu cenușa reprezinta o metoda de fertilizare folosita de generații, recunoscuta pentru eficacitatea sa in imbogațirea solului cu minerale esențiale precum potasiu, fosfor și calciu. Acest amestec simplu, dar puternic, ajuta la fortificarea plantelor impotriva bolilor și daunatorilor.Cum…

Alerta la Spitalul Victor Babeș din Capitala: Tuse convulsiva, risc ridicat de deces, primul pacient din 2024 cu febra tifoida

16:35, 29.03.2024 - Dr. Simin Aysel Florescu, managerul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Capitala a anuntat intr-un interviu acordat News.ro ca anul acesta a fost inregistrat primul caz de febra tifoida, boala luata de un pacient adult dintr-o tara din Asia. Anul trecut au mai existat alti trei pacienti…

Tuberculoza, o boala vicleana

15:30, 29.03.2024 - Tuberculoza, o boala prezenta și chiar in creștere in ultimii ani. Anul trecut erau 8500 de cazuri, anul acesta, 9.700. Și mai grav, la copii, in aceeași perioada, numarul de cazuri a crescut de la 325, la  427. Despre cauze și tratamente, aflam de la medicul Beatrice Mahler , managerul Institutului…

Cum ții la distanța pofta de dulce? Iata 5 gustari sanatoase care inlocuiesc dulciurile

18:21, 18.03.2024 - Pofta de dulce poate fi o provocare pentru mulți dintre noi, mai ales atunci cand ne straduim sa menținem o alimentație sanatoasa și echilibrata. Cu toate acestea, exista numeroase gustari sanatoase și delicioase care pot satisface aceasta pofta, fara a compromite obiectivele noastre de sanatate. In…

Singurul ingredient pe care cardiologii recomanda sa il pui in cafea. Ce efecte are asupra sanatații tale

20:45, 10.03.2024 - Consumul unei cești sau doua de cafea pe zi inseamna un risc mai scazut de boli de inima și insuficiența cardiaca, potrivit Johns Hopkins Medicine. Efectul crește daca adaugam cacao in cafeaua de dimineața. Un medic cardiolog și dietetician explica in continuare beneficiile cafelei cu cacao pentru sanatatea…

Bolile tiroidiene sunt boli frecvente la doamne. Romania este o tara deficitara in iod, motiv pentru care gusa este o boala nationala

12:30, 08.03.2024 - Medicul endocrinolog Diana Loreta Paun a explicat, joi seara, ca bolile tiroidiene sunt mai frecvente la femei si a subliniat ca Romania este o tara deficitara in iod, iar din acest motiv „gusa este o boala nationala”. „Bolile tiroidiene sunt boli frecvente la doamne. Romania este o tara cu…

Cat de periculoase sunt, de fapt, bauturile dietetice. Boala perfida declanșata de consumul acestora

11:10, 06.03.2024 - Consumul a doi litri sau mai mult pe saptamana de bauturi indulcite artificial crește cu 20% riscul unei batai neregulate a inimii, numita fibrilație atriala, in comparație cu persoanele care nu beau nimic, a constatat un nou studiu citat de CNN .Cunoscuta sub numele de fibrilație atriala, fibrilația…


Ce parere ai despre aceasta stire?