Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Când ar putea Rusia să atace NATO? Ministrul german al Apărării, detalii despre un posibil război

Publicat:
Când ar putea Rusia să atace NATO? Ministrul german al Apărării, detalii despre un posibil război

In contextul actual de tensiuni inalte intre Rusia și NATO, avertismentele cu privire la posibilitatea unui atac rusesc asupra statelor membre NATO subliniaza o realitate geopolitica ingrijoratoare. In cat timp, Putin ar putea declanșa un razboi impotriva NATO? Recenta acțiune a NATO amplifica tensiunile cu masura ce relațiile dintre NATO și Rusia continua […] The post Cand ar putea Rusia sa atace NATO? Ministrul german al Apararii, detalii despre un posibil razboi appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol si foto: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministrul german al apararii l-a comparat pe Putin cu Hitler: „A spus ca nu se va opri nici dupa ce se termina razboiul din Ucraina”

10:45, 12.04.2024 - Ministrul german al apararii, Boris Pistorius, a comparat razboiul pe care Rusia il poarta impotriva Ucrainei cu anexarea teritoriului Sudeților din Cehoslovacia de catre Germania nazista in 1938 și a avertizat ca Europa trebuie sa se pregateasca de un atac la scara larga al rușilor.

Ministrul apararii ofera detalii despre misiunea de aparare franceza in Moldova

22:30, 11.03.2024 - Misiunea de aparare franceza, care urmeaza sa ajunga la Chișinau, se limiteaza la o singura persoana. Aceasta va avea funcția de atașat militar, precizeaza ministrul Apararii de la Chișinau. Anatolie Nosatii a precizat ca este vorba despre o femeie locotenent-colonel. Aceasta a activat și pina acum,…

Ministrul german al apararii cere incetarea imediata a discutiilor despre trimiterea unor trupe in Ucraina

21:10, 08.03.2024 - Ministrul german al apararii, Boris Pistorius, a cerut vineri sa inceteze imediat discutiile despre o eventuala trimitere a unor trupe straine in Ucraina care sa sprijine aceasta tara in razboiul cu Rusia, idee lansata de presedintele francez Emmanuel Macron, relateaza agentia EFE. "Nimeni nu vrea cu…

Ministrul german al Apararii il contrazice pe Macron: Declarațiile lui nu ajuta Ucraina și nici aliații ei

21:26, 05.03.2024 - Ultimele declaratii ale presedintelui francez Emmanuel Macron, care le-a cerut marti europenilor „sa nu fie lasi” in fata „fortei de neoprit” a Rusiei, nu ajuta Ucraina pe campul de lupta si nici aliatii acesteia, a remarcat ministrul german al apararii, Boris Pistorius, potrivit AFP, preluata de Agerpres.

Razboi in Ucraina, ziua 732. Șeful Armatei ucrainene și ministrul Apararii, vizita in apropierea liniei de front

13:35, 25.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 732. Șeful armatei ucrainene, Oleksandr Syrskyi, și ministrul apararii, Rustem Umerov, au vizitat posturi de comanda din apropierea liniei de front pentru a analiza campul de lupta și pentru a consolida apararea.

Avertisment asupra riscului unui razboi cu Rusia. Ministrul polonez al Apararii: „Ma astept la orice scenariu”.

19:11, 05.02.2024 - Polonia trebuie sa se pregateasca urgent pentru amenintarea unui razboi cu Rusia. Avertismentul a fost facut de ministrul polonez al Apararii, Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, care ia in calcul „cele mai rele scenarii”.

Polonia se pregatește de razboi cu Rusia? Ministrul polonez al apararii: „Ma astept la orice scenariu si le iau in serios pe cele mai rele”

18:50, 05.02.2024 - Ministrul polonez al apararii, Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, a declarat, intr-un interviu publicat luni, ca Polonia trebuie sa se pregateasca urgent pentru amenintarea unui razboi cu Rusia, scrie digi24.ro .

Polonia trebuie sa se pregateasca pentru riscul unui razboi cu Rusia, sustine ministrul polonez al apararii

18:20, 05.02.2024 - Ministrul polonez al apararii, Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, a declarat intr-un interviu publicat luni ca Polonia trebuie sa se pregateasca urgent pentru amenintarea unui razboi cu Rusia, relateaza agentia DPA.


Ce parere ai despre aceasta stire?