Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Când ajung anticorpii după vaccinul anti-Covid-19 la un nivel mare de protecție. Explicațiile medicului Virgil Musta

Publicat:

Anticorpii dupa vaccinul anti-Covid-19 ajung la un nivel suficient de mare de protecție in a treia saptamana dupa prima doza, susține medicul , seful sectiei de de la Spitalul". Conform acestuia, intre prima și a doua doza de vaccin nivelul de protecție depinde de perioada care a trecut de la prima doza. „Așa se explica și situația in care facem boala dupa prima doza, pentru ca noi incepem sa facem anticorpi de abia de la a doua saptamana și studiul nostru a aratat ca ajungem la un titru protector in 40% din cazuri la a treia saptamana dupa prima doza".,…

Citeste articolul mai departe pe ph-online.ro…  

Sursa articol: ph-online.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat ne costa pe noi toți aroganțele celor care calatoresc nevaccinați in țari exotice

20:05, 01.04.2024 - Romania a inregistrat acum doua zile primul caz de febra tifoida din acest an. Este vorba despre un pacient internat la Spitalul de Boli Infectioase „Victor Babes“, care s-a intors recent din Pakistan și care nu s-a imunizat impotriva acestei boli.

Ce poate ascunde lipsa de aer. Explicațiile unui medic timișorean

11:15, 12.03.2024 - Ce poate ascunde lipsa de aer. Explicațiile unui medic timișorean. Medicii de la Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie "Victor Babeș" Timișoara atrag atenția asupra unei afecțiuni severe, pneumotoraxul, ce presupune o acumulare de aer...

Ziua Mondiala a Bolilor Rare: solidaritate pentru cei suferinzi

09:45, 29.02.2024 - Vineri, 29 februarie, este Ziua Mondiala A Bolilor Rare, ocazie cu care specialiștii de la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara atrag atenția asupra nevoii de solidaritate cu pacienții pe care ii afecteaza. Sunt, de obicei, diagnostice care se pun greu, pe o perioada indelungata…

Cazurile tot mai frecvente de malarie i-au speriat pe romani. Ce spun experții in turism

06:00, 08.02.2024 - Tot mai cautate, vacanțele exotice pot fi periculoase, atrag atenția medicii și experții in turism. Din luna noiembrie, saptamanal, la Spitalul de Boli Infecțioase și Tropicale „Dr.Victor Babeș“ ajung pacienți cu malarie severa. Iar parte din ei au inceput sa piarda lupta cu boala.

Densitatea osoasa, element-cheie pentru sanatatea scheletului

09:40, 01.02.2024 - Riscul de a se produce fracturi, cat de sanatoase ne sunt oasele, toate se pot examina prin ceea ce specialiștii numesc ”osteodensitometria”. Acest tip de imagistica medicala evalueaza exact cum stam la capitolul densitate osoasa și cat ne sunt de rezistente oasele. La Timișoara, aceasta investigație…

Suspiciune de botulism, la Fadimac! Focar cu 11 cazuri. Opt copii sunt internați in spital

22:50, 29.01.2024 - Opt copii, cu varste cuprinse intre 3 și 8 ani, aflați in plasament la doua familii de asistenți maternali din localitatea Fadimac (comuna Balinț), sunt internați in spital cu suspiciune de botulism. In cadrul focarului au fost identificate 11 cazuri, din care 8 sunt internate la Spitalul…

Opt copii cu varste intre 3 si 7 ani, internati cu suspiciune de botulism

18:26, 29.01.2024 - Opt copii cu varste intre 3 si 7 ani sunt internati la Spitalul de Boli Infectioase ”Victor Babes” din Timisoara cu suspiciune de botulism. Doi dintre ei au nevoie de monitorizare permanenta. Citește și: Polonez gasit mort intr-o parcare din Bascov ”Botulismul este o intoxicatie severa cauzata de toxina…

Opt copii din Timiș au fost internați cu suspiciune de botulism. Doi dintre ei sunt in stare grava

11:25, 29.01.2024 - Opt copii din judetul Timis au fost internati la Spitalul de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie "Victor Babes" din Timisoara, cu suspiciune de botulism, doi dintre micuti necesitand monitorizare permanenta.


Ce parere ai despre aceasta stire?