Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cancelarul german Angela Merkel, declaraţii referitoare la starea sa de sănătate, după crizele de tremor

Publicat:

Aparitiile publice ale cancelarului german sunt urmarite cu atentie in ultima vreme, dupa ce a fost vazuta tremurand necontrolat la doua evenimente publice, in ultimele saptamani.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Florin Piersic, primele declarații de pe patul de spital! Ce ganduri a transmis marele actor: "Mai am de spus multe povești..." 

19:36, 13.05.2024 - Starea de sanatate a lui Florin Piersic este tot mai buna de la o zi la alta. Recent, marele actor a transmis un mesaj de pe patul de spital. A ținut sa mulțumeasca in primul rand cadrelor medicale care s-au ocupat de problemele lui de sanatate, dar și celor care i-au fost alaturi cu gandul și s-au…

Medicul care l-a operat pe Florin Piersic, declarații de ultima ora despre starea de sanatate a marelui actor

17:06, 07.05.2024 - Actorul Florin Piersic este intr-o stare buna, internat la Institutul Inimii "Niculae Stancioiu" din Cluj-Napoca, dupa ce duminica a suferit o interventie de extragere a sondelor unui stimulator cardiac pe care il avea.

Regele Charles al III-lea iși reia activitațile publice. Starea sa de sanatate este „foarte incurajatoare”, anunța Palatul Buckingham

21:50, 26.04.2024 - Regele Charles al III-lea se pregateste sa-si reia activitatile publice de martea viitoare, medicii sai considerand "foarte incurajatoare" evolutia starii sale de sanatate de la anuntarea diagnosticului de cancer, a anuntat vineri Palatul Buckingham, relateaza AFP si Reuters.

Noi detalii despre starea de sanatate a cantareței transgender Naomy. Cum a ajuns in coma

09:55, 18.04.2024 - Noi detalii despre starea de sanatate a cantareței transgender Naomy. Cum a ajuns in coma Continue reading Noi detalii despre starea de sanatate a cantareței transgender Naomy. Cum a ajuns in coma at Tabu.

Femeile mutilate de medicul estetician din Constanța au facut declarații halucinante! Cat de grava a fost starea lor, dupa intervenții: ”Eram umflata, eram vanata”

22:30, 14.03.2024 - O mulțime de femei au fost mutilate de un medic estetician, care acum are probleme grave cu legea. Victimele lui Hussein Shamieh au facut marturisiri halucinante despre ceea ce au trait pe patul de operație, dar și despre cat de grava a fost starea lor dupa intervențiile chirurgicale.

Soția lui Bruce Willis s-a plins pe articolele false aparute in presa privind starea de sanatate a actorului

19:16, 04.03.2024 - Emma Heming-Willis, soția lui Bruce Willis, a inregistrat un mesaj video, in care cere presei sa nu publice informații false despre starea de sanatate a actorului și sa nu foloseasca numele acestuia pentru clickbait. {{713628}}Emma Heming-Willis, soția lui Bruce Willis, a cerut presei sa fie mai atenta…

Președintele CNAS: Avem 207.722 de pacienti oncologici; este dramatic pentru starea de sanatate a unei populatii

08:55, 20.02.2024 - Presedintele CNAS, Valeria Herdea, a declarat luni ca in Romania sunt peste 200.000 de pacienti oncologici, ceea ce este „dramatic pentru starea de sanatate a unei populatii”, informeaza AGERPRES . „Din pacate, avem 207.722 de pacienti cu cancer si tot din pacate avem 2.700 de copii si vorbesc de copii…

Primele declarații ale Prințului Harry despre boala Regelui Charles al III-lea. Care este starea de sanatate a monarhului britanic: „Nu este o prioritate mare”

18:55, 16.02.2024 - La inceputul lunii februarie 2024, un anunț a creat isterie in intreaga lume. Ei bine, potrivit celor mai recente informații, Regele Charles al III-lea se confrunta cu probleme grave de sanatate. Monarhul britanic a fost diagnosticat cu o forma de cancer. Iata primele declarații ale Prințului Harry…


Ce parere ai despre aceasta stire?