Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Canada introduce legi aspre împotriva armelor de foc

Publicat:

a revizuit legislatia privind armele de foc. La nivel national, vanzarea si achizitionarea de pistoale este interzisa. Inclusiv jucariile asemanatoare intra sub incidenta noii legi.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Revolut, masuri de siguranța impotriva hoților de buzunar. Este introdus un nivel suplimentar de securitate

22:55, 14.06.2024 - Revolut introduce, in prag de vacanta, o noua functie de securitate pentru a proteja fondurile clientilor de hotii de buzunare, transmite Agerpres. Banca digitala, cu peste 3,5 milioane de clienti retail in Romania si 40 de milioane la nivel global, introduce functia Protectia Fondurilor, un nivel suplimentar…

Folosirea armelor occidentale pe teritoriul Rusiei, doar o chestiune de timp. „Ucraina nu poate lupta impotriva Rusiei cu o mana legata la spate”

17:00, 01.06.2024 - Dupa ce doi oficiali americani au declarat ca administrația Biden e pregatita sa permita Ucrainei sa foloseasca armament american pe teritoriul Rusiei, dar numai pentru apararea regiunii nordice Harkov, presedintele Zelensky spune ca acest lucru este doar o chestiune de timp.

Germania nu vrea sa riște in Ucraina: Olaf Scholz respinge utilizarea armelor germane impotriva unor obiective din Rusia

18:10, 26.05.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz insista ca armele furnizate de tara sa Ucrainei sa nu fie utilizate impotriva unor obiective de pe teritoriul Rusiei, consemneaza duminica dpa, conform Agerpres."Avem reguli clare convenite cu Ucraina pentru livrarile de armament facute pana acum.

Cincisprezece țari UE, inclusiv Romania, cer masuri dure impotriva imigrației ilegale, inainte de alegerile europene

15:51, 20.05.2024 - Intr-o scrisoare adresata Comisiei Europene, cincisprezece țari membre, cu guverne de diverse orientari politice, solicita inasprirea politicii de migrație, relateaza Le Monde, citata de Rador Radio Romania.

Gruparea Hezbollah introduce noi arme și tactici impotriva Israelului pe fondul operațiunii de la Rafah

12:20, 19.05.2024 - Grupul militant libanez Hezbollah a lovit saptamana aceasta un post militar din nordul Israelului folosind o drona care a tras doua rachete. In atac au fost raniți trei militari, unul dintre ei grav, potrivit armatei israeliene, relateaza AP.

Mircea Geoana: „Va fi jale cu atacurile rusești pe dezinformare, pe cibernetic impotriva alegerilor, inclusiv in Romania. La prezidențiale nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi”

12:45, 08.04.2024 - Mirela Ionela Achim (www.b1tv.ro) Mircea Geoana, secretarul general adjunct al NATO, a avertizat ca Rusia va lansa atacuri cibernetice și campanii de dezinformare pentru a perturba alegerile din Europa, inclusiv din Romania, in incercarea de a opri partidele prooccidentale și a aduce la putere forțe…

Romania a dat o mega-lovitura cu magiunul de prune de Topoloveni: se vinde in peste 20 de țari, inclusiv Vietnam, Brazilia, China sau Canada

18:40, 07.04.2024 - Magiunul din prune Topoloveni a ajuns in peste 20 de tari in cei 13 ani de la obtinerea certificarii cu Indicatie Geografica Protejata (IGP) din partea Comisiei Europene, in data de 7 aprilie 2011, a declarat duminica, pentru AGERPRES, Bibiana Stanciulov, directorul general al companiei Sonimpex.

Aliații lui Putin cer reinstituirea pedepsei cu moartea dupa masacrul din Moscova. Ar putea fi folosita inclusiv impotriva disidenților

10:50, 25.03.2024 - Acoliții lui Putin, aflați in poziții de rang inalt in cadrul regimului de la Kremlin au inceput sa ceara reinstituirea pedepsei cu moartea in Rusia, dupa masacrul comis de teroriștii ISIS la concertul din Moscova, vineri, relateaza The Moscow Times.


Ce parere ai despre aceasta stire?