Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Călin Goia, tată pentru a treia oară! Ce nume rar întâlnit i-a pus fiicei sale

Publicat:

Fericire maxima si discretie impresionanta! Cam asa a trait venirea pe lume a celui de-al treilea copil în familia lui. Sotia sa a nascut în urma cu trei luni o fetita. Însa atât acest eveniment important din viata lor, cât si botezul a reusit sa-l tina departe de presa, pentru ca atât el, dar si Andrea si-au dorit intimitate.

Andreea si au ales sa-i puna numele "Maruca" fiicei lor. Cei doi mai au doi baieti, pe Tudor si Petru, care sunt deja la scoala.

Fiica liderului trupei Voltaj a fost crestinata luna trecuta,…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbatul care și-a omorat soția in strada, cercetat pentru viol asupra fiicei

14:50, 30.04.2024 - Barbatul din Olt care și-a omorat soția, luni, 29 aprilie 2024, in strada, era cercetat pentru viol. Fiica sa l-a acuzat in 2023 ca, in 2022, in timp ce se aflau impreuna in Austria, a violat-o. Fata este de doua luni in grija DGASP unde au ajuns acum și alți doi frați.

Fiica lui Costel Corduneanu calca pe urmele tatalui ei in sport! Soția lui, alaturi de ea la competiție. Primele imagini cu Grațiela, dupa moartea lui: ”Sa fii mandru de noi” / FOTO

20:20, 28.04.2024 - Deși trece printr-o perioada foarte grea, iata ca fiica lui Costel Corduneanu a reușit sa mearga mai departe dupa moartea tatalui sau și sa depuna eforturi uriașe pentru a-l face mandru. Fetița lui ii calca pe urme și este o sportiva de succes. Grațiela, soția lui, a fost alaturi de fiica lor la competiție.…

Serialul „Lia – soția soțului meu” se incheie cu sezonul 4. Filmarile au inceput deja: „Ultimul capitol al unei povești de iubire unice”

14:15, 08.04.2024 - Serialul „Lia – soția soțului meu”, a fost reinnoit pentru cel de-al patrulea sezon și ultimul capitol al poveștii. Filmarile pentru ultima parte a seriei, care vor scoate la suprafața noi intrigi și povești dramatice ce nu par sa iși gaseasca rezolvarea, au inceput deja și va putea fi urmarita toamna…

Izabela Okpata, gest emoționant pentru fiica ei! Soția lui Blaze i-a facut o surpriza / FOTO

23:35, 12.03.2024 - Izabela Okpata i-a pregatit o surpriza de proporții fiicei sale! Soția lui Blaze a luat pe toata lumea prin surprindere, cand a publicat o imagine cu gesul impresionant pe care l-a facut din iubire pentru micuța Jessica. Iata despre ce este vorba!

Cum se poarta Nick de la N&D cu iubitul fiicei sale! Cantarețul și-a schimbat viziunea fața de "planurile" din trecut / VIDEO

22:45, 05.03.2024 - Cum se poarta Nick, fostul component al trupei N&D, cu iubitul fiicei sale. Interviu la dublu cu artistul și fiica lui, Andreea. Și, cum socoteala de acasa nu se potrivește cu cea din targ, cantarețul a schimbat macazul, atunci cand a fost pus in fața faptului implinit.

Casa Alba: Biden s-a intalnit joi cu soția și fiica lui Alexei Navalnii

07:30, 23.02.2024 - Președintele american Joe Biden s-a intalnit joi cu soția și fiica lui Alexei Navalnii, liderul opoziției ruse decedat saptamana trecuta, „pentru a-și exprima sincerele condoleanțe”, a spus Casa Alba, relateaza hotne w s.ro .

Joe Biden, presedintele SUA, s-a intalnit cu sotia si fiica lui Aleksei Navalnii. El a anuntat sanctiuni „majore” pentru Rusia VIDEO

07:30, 23.02.2024 - Departe de ochii presei, Joe Biden, presedintele SUA, a avut joi, in California, o intalnire cu sotia, Yulia, si cu fiica, Dasha, ale opozantului rus Aleksei Navalnii, informeaza Agerpres, citand un comunicat al Casei Albe.

Președintele SUA, Joe Biden, s-a intalnit cu soția și fiica lui Navalnii

23:35, 22.02.2024 - Președintele american Joe Biden s-a intalnit joi cu soția și fiica lui Alexei Navalnii, liderul opoziției ruse care a murit saptamana trecuta, pentru a-și exprima condoleanțe, a anunțat Casa Alba.


Ce parere ai despre aceasta stire?