Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Călătorii până la marginile Universului Observabil, la Iulius Town. Ce poți vedea la Planetariul gonflabil din Atrium

Publicat:

Aventurile la continua și in 2023, iar dupa ce ai „patruns” in , te provocam sa faci o „vizita” in Univers, acolo unde nu credeai ca vei ajunge vreodata. Te poți „desprinde” de pe Terra, in perioada 9 – 19 februarie și vei putea descoperi misterele constelațiilor, vei zari marginile Universului Observabil, vei afla istoria telescopului și se va pune in discuție daca exista sau nu viața extrateresta. Calatoria fascinanta, plina de culoare și imagini fabuloase este destinata curioșilor de toate varstele, cuprinde patru proiecții diferite, iar prețul unui bilet este de…

Citeste articolul mai departe pe timisoarastiri.ro…  

Sursa articol: timisoarastiri.ro


Stiri pe aceeasi tema

Science Report: Cand au inceput oamenii sa raceasca pentru prima data in istorie?

10:01, 01.05.2024 - Legat de dilemele evolutive ale speciei umane, iata una la care cu greu se poate raspunde! Mai exact, cand a aparut pentru prima data raceala comuna? Raspunsul ar parea unul simplu, odata cu apariția primelor comunitați urbane, insa lucrurile sunt ceva mai complicate. Alte știri din Science Report:…

Doua noi spectacole la Planetariul Brașov: ”Batranul savant și Zoe: Misiunea lumina” ”3-2-1, am decolat!”

18:20, 30.04.2024 - Incepand din  04.05.2024, in programul  Planetariului Cosmonaut Dumitru Prunariu Brașov apar doua noi spectacole animate, in premiera in Romania intr-un planetariu public. Filmele “Batranul savant și Zoe: Misiunea luminii” și “3-2-1, am decolat!” ofera o calatorie plina de aventura, fiind ideale pentru…

PRO-VERB: Daca vrei sa il faci pe Dumnnezeu sa rada, spune-i de planurile tale

09:10, 21.04.2024 - Daca vrei sa il faci pe Dumnnezeu sa rada, spune-i de planurile tale – ne transmite o vorba care s-a incetațenit datorita faptului ca ne cheama la modestie in viața. Soarele se deplaseaza cu o viteza de peste trei sute de kilometri pe ora și planetele sistemului solar, inclusiv Pamantul, il urmeaza…

„Nu am mai vazut niciodata asa ceva”. Cercetatorii au descoperit ca o stea de langa Sistemul Solar are un comportament neobișnuit

21:06, 14.04.2024 - Oamenii de stiinta din Australia au detectat un comportament fara precedent al unei stele aflate relativ in apropierea Sistemului Solar si care era pana de curand inactiva, informeaza Xinhua, potrivit Agerpres.

Investitor și un om versatil, cu multe talente. Așa l-am putea descrie pe Jan Ellsberger, cofondator Alvita- companie de servicii de ingrijire la domiciliu

09:15, 04.04.2024 - Nascut in Suedia, cofondatorul Alvita, Jan Ellsberger, este interesat de tot ce inseamna tehnologie. De-a lungul timpului, s-a dovedit a fi un manager competent și inteligent in industria de telecomunicații, auto, dar și in domeniile conexe. Calatoria prin viața l-a purtat prin multe roluri. Multe…

Megaracheta Starship, apartinand SpaceX, a fost lansata intr-o noua misiune de incercare

18:10, 14.03.2024 - Dupa doua prime zboruri de incercare incheiate cu explozii spectaculoase, imensa racheta Starship, apartinand companiei SpaceX, a fost lansata din nou, joi, intr-o misiune test menita sa bifeze o lunga lista de obiective, printre care si o prima revenire controlata pe Terra, ce se va incheia cu o amerizare…

Mega-racheta Starship, lansata cu succes la a treia incercare, insa inregistreaza un eșec la revenirea pe Terra

17:15, 14.03.2024 - SpaceX a facut joi a treia incercare cu cel mai mare vehicul spațial construit vreodata, Starship, dupa ce lansarile de anul trecut s-au incheiat cu explozii ale celor doua componente mari, relateaza Hotnews.ro.Al treilea test a fost unul reușit, in comparație cu primele doua lansari, cand separarea…

Scenariu inspaimantator: simularea care ne dezvaluie cum va arata Pamantul dupa topirea completa a tuturor ghețarilor. Veneția și Olanda dispar primele

05:05, 01.03.2024 - Pana in prezent, discuțiile despre incalzirea globala și topirea ghețarilor au fost predominant teoretice. Cu toate acestea, o simulare realizata de o echipa de cercetatori prezinta un tablou sumbru al consecințelor grave pe care topirea completa a gheții de pe Pamant le-ar avea asupra fiecarui colț…


Ce parere ai despre aceasta stire?