Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Câinele împușcat la Tomnatic poate muri de la intoxicație cu plumb. Medic veterinar: „Nu am mai văzut niciodată atâtea alice într-un singur animal”

Publicat:

Prezumții sumbre in ceea ce privește viitorul patrupedului impușcat, sambata, la Tomnatic. Animalul care s-a aflat in bataia puștii vanatorului a ramas, dupa ce a fost impușcat, cu foarte mult plumb in corp și ar putea muri intoxicat. Medicii veterinari nu-i pot scoate momentan alicele, pentru ca i-ar face mai mult rau.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbatul impușcat de polițiști, in timpul unei urmariri, a ramas fara rinichi și o bucata din colon

18:20, 21.04.2024 - Tanarul in varsta de 25 de ani din judetul Suceava impuscat de politistii din Botosani in timpul unei urmariri in trafic a ramas fara un rinichi, iar medicii au fost nevoiti sa extirpe si o bucata din colon, atinsa de glont. Medicii au scos din corpul barbatului doua gloante, informeaza News.ro.

Amenda uriasa pentru un barbat care si-a aruncat cainele in rau. Fapta, transmisa live pe Facebook

17:50, 18.04.2024 - Un barbat din Satu Mare a primit o amenda uriasa dupa ce a aruncat un caine in apele unui rau. Fapta a fost transmisa live pe Facebook. Barbatul a fost filmat de un prieten cand arunca un caine in apele raului Somes. Fapta a putut fi vazuta in direct pe Facebook de prietenii individului, dar si de politisti,…

Padurarul care a impușcat cainele unui vecin a fost trimis in judecata de procurorii din Beiuș

14:00, 08.03.2024 - Parchetul de pe langa Judecatoria Beiuș l-a trimis in judecata pe Ioan Bar, padurarul de 57 de ani, din Delani acuzat ca a impușcat cainele unui vecin. Dosarul a fost inregistrat la judecatoria locala pe 7 martie, conform portalului instanțelor.

Botoșanean amendat de jandarmi dupa ce cainele sau agresiv a omorat animalul unui vecin

14:26, 04.03.2024 - Botoșanean amendat de jandarmi dupa ce cainele sau agresiv a omorat animalul unui vecin Saptamana trecuta, efectivele operative ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani au aplicat sancțiuni contravenționale in valoare totala de 80000 de lei pe timpul executarii misiunilor de ordine și siguranța…

Cruzime. Arestați pentru ca au schingiut un caine

09:15, 25.02.2024 - Doi tineri care au schingiuit un caine intr-o localitate din judetul Calarasi au fost retinuti de polițisti pentru actele de cruzime. Politia a fost alertata printr-un apel la 112 despre prezenta unui caine periculos și nesupravegheat pe strazile din Galbinasi, potrivit B1Tv. In urma interventiei, a…

Austriacul care a impușcat un talhar roman: „Nu sunt un erou. Am facut doar ceea ce ar trebui sa faca toata lumea“

13:41, 12.02.2024 - Un barbat de 45 de ani din Tomnatic, județul Timiș, a fost arestat la Timișoara pentru un jaf armat comis in Austria. La jaf ar fi participat trei romani, iar unul dintre autori este in stare grava fiind impușcat de victima.


Ce parere ai despre aceasta stire?