Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Cafeneaua Pirandello” pe scena Operei Romane din Cluj

Publicat:

„Cafeneaua Pirandello” pe scena Operei Romane din Cluj Clujenii sunt invitati luni, 9 octombrie, de la ora 19:00, la spectacolul „Cafeneaua Pirandello”, scenariu dramatic de Anca Maniuțiu – dupa texte de Luigi Pirandello, care se va juca la sala mare a Operei Naționale Romane Cluj Napoca.

Spectacolul poarta semnatura unuia dintre cei mai renumiți regizori români: directorul general al Teatrului Național &"Lucian Blaga" Mihai Maniuțiu. Mereu surprinzator și original, propune și data aceasta spectatorilor un proiect inedit și eterogen, care îmbina perfect în straturile sale…

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rușii staroveri din Climauți, ieri și azi – subiect al emisiunii Comunitați Etnice/Ruși Lipoveni din 1 mai a.c., de pe undele Radio Iași, h. 20 și 30 de minute, cu Dumitru ȘERBAN

11:11, 30.04.2024 - In ediția de astazi a emisiunii noastre vorbim despre trecutul și prezentul credincișilor ruși de veche credința din satul Climauți, comuna Mușenița, județul Suceava. In prima parte a emisiunii dialogam cu Alexandru Lunguleac, masterand al Facultații de Istorie din cadrul Universitații „Alexandru Ioan…

Noul sediu al Facultatii de Stiinte Economice UAV, intr-o cladire istorica reabilitata cu 6 milioane euro

17:45, 26.04.2024 - Noul sediu al Facultatii de Stiinte Economice din cadrul Universitatii "Aurel Vlaicu" (UAV) Arad, care a fost inaugurat vineri, se afla intr-o cladire istorica reabilitata cu sase milioane de euro, in care in urma cu peste un secol a functionat prima scoala evreiasca din Transilvania.

180 de participanți la sesiunea anuala de comunicari științifice studențești a Facultații de Științe Economice a UVT

20:31, 28.03.2024 - COMUNICAT DE PRESA Facultatea de Științe Economice, din cadrul Universitații „Valahia” din Targoviște, organizeaza in perioada 28-29 martie 2024, Sesiunea anuala de comunicari științifice studențești cu titlul „PERFORMANȚA ȘI COMPETITIVITATE IN SOCIETATEA CUNOAȘTERII” Evenimentul este derulat sub egida…

Profesorii de la Centrul Județean de Excelența Alba au participat la o noua conferința regionala din programul „Școala increderii”

09:05, 25.03.2024 - In acest week-end, la Cluj Napoca, s-a desfașurat o noua Conferința Regionala a Increderii, eveniment important din cadrul programului „Școala increderii”, program susținut de Wellbeing Institute și Transylvania College și care urmarește transformarea culturii organizaționale a școlilor din Romania,…

Arta, un raspuns la chemarea naturii pentru artistul plastic Eugen Macinic

19:56, 18.03.2024 - Arta, un raspuns la chemarea naturii pentru artistul plastic Eugen Macinic Arta, un raspuns la chemarea naturii pentru artistul plastic Eugen Macinic Eugen Macinic s-a nascut pe 5 martie 1964, in Sebeș. Este absolvent al Facultații de Arte Vizuale a Universitații din Oradea. A terminat liceul la profil…

Constantin Cheramidoglu isi lanseaza noul volum la Biblioteca Judeteana Constanta (FOTO+VIDEO)

16:05, 07.03.2024 - Joi, 7 martie 2024, Constantin Cheramidoglu isi lanseaza volumul "Arhive dobrogene", la Bibblioteca Judeteana "Ioan N. Roman" Constanta. Evenimentul editorial este sustinut in Sala Referinte, aflata la parterul institutiei. Volumul este prezentat de Emanuel Plopeanu ndash; decanul Facultatii de Istorie…

Expert: Pradatorul, pentru care s-a anunțat o recompensa, nu traiește in Marea Neagra

23:15, 22.02.2024 - Pradatorul mediteranean grouper, pentru capturarea caruia in Crimeea s-a anunțat o recompensa, este puțin probabil sa traiasca in Marea Neagra din cauza nivelului diferit de salinitate, acesta este un caz unic de detectare a unor astfel de pești in aceasta zona, a declarat lectorul superior al Catedrei…

Vești proaste despre PLOȘNIȚE. Specialiștii spun ca trebuie sa ne obișnuim cu ele, nu vor disparea curand

09:35, 06.02.2024 - Revenirea ploșnițelor in marile orașe, dupa decenii in care specia disparusera, are legatura tocmai cu modul in care oamenii au incercat sa se apere impotriva acestor paraziți. Vestea și mai proasta este ca scaparea de sub control a metodelor chimice de combatere poate face și mai mult rau, mai ales…


Ce parere ai despre aceasta stire?