Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cafeneaua critică – a 31-a ediție aşezată sub titlul „Formă şi lumină”, 16 aprilie-14 mai 2019

Publicat:

Din nou „in deplasare”, in mijlocul Salonului sticlei, la Galeria bucuresteana Orizont, Cafeneaua criticapropune o discutie despre editia actuala a Salonului, a 31-a, asezata sub titlul Forma si lumina (16 aprilie-14 mai 2019), si despre arta sticlei si a sticlarilor in general, pe fundalul si mai larg al asa-numitelor „arte decorative” – ceramica, metal, sticla, textile. Vor fi prezentate in context Salonul Artelor Decorative de la Muzeul National Cotroceni (cu a II-a editie de la reluarea din 2018 – in desfasurare), Salonul national de miniatura textila de la Palatele Brancovenesti de la Mogosoaia…

Citeste articolul mai departe pe curierulnational.ro…  

Sursa articol: curierulnational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Turneul național ICONS - Muzica legendarelor trupe Pink Floyd, Queen sau Deep Purple, reinterpretata la flaut

14:35, 23.04.2024 - Matei Ioachimescu, unul dintre cei mai virtuozi flautiști ai momentului, conferențiar universitar in cadrul Facultații de Muzica și Teatru a Universitații de Vest din Timișoara (UVT), pregatește turneul național ICONS, care se va desfașura in perioada 9 – 25 mai 2024. El invita publicul din noua orașe…

Academicianul Nicolae Manolescu va fi inmormantat marți, 26 martie, la Cimitirul Sfantul Ioan din Ramnicu Valcea

23:35, 25.03.2024 - Uniunea Scriitorilor din Romania a anunțat ca inhumarea trupului neinsuflețit al marelui critic literar Nicolae Manolescu va avea loc marti, 26 martie, de la orele 12:30, la Cimitirul Sfantul Ioan din Ramnicu Valcea. “Uniunea Scriitorilor va pune la dispozitie celor (din București – n.r.) care doresc…

Student din Timișoara, laureat al concursului „Alexandru Farcaș Voice Competition”

14:40, 25.03.2024 - Studentul Alexandru Ticula, care urmeaza cursurile Facultații de Muzica și Teatru, din cadrul Universitații de Vest din Timișoara, este laureat al prestigiosului concurs „Alexandru Farcaș Voice Competition”. In cadrul ediției naționale a concursului, care s-a desfașurat in colaborare cu Academia Naționala…

A murit Nicolae Manolescu. Uniunea Scriitorilor: „Cultura romana sufera o grea, ireparabila pierdere”

09:55, 24.03.2024 - Criticul literar Nicolae Manolescu, președinte al Uniunii Scriitorilor , a murit sambata, a scris pe Facebook, Mircea Mihaeș, un apropiat al omului de cultura. Nicolae Manolescu avea 84 de ani și fusese internat la Spitalul Elias. „S-a stins din viața Nicolae Manolescu, cel mai important critic și istoric…

Student USV, caștigator al unui stagiu oferit de Radio France Internationale

11:05, 15.03.2024 - Un student al Facultații de Litere și Științe ale Comunicarii a Universitații „Ștefan cel Mare" din Suceava a fost unul dintre caștigatorii unui concurs organizat pentru promovarea limbii franceze in lume.Radio France Internationale Romania (RFI) și Agenția Universitara a Francofoniei ...

Florentin Gheorghe ii invața limba romana pe studenții straini de la Universitatea din București

07:20, 12.03.2024 - Florentin Gherghe sau Profu’ de romana, așa cum este cunoscut in mediul online, este doctorand in cadrul Facultații de Litere de la Universitatea din București. Pe langa orele pe care le are aproape zilnic la Școala Gimnaziala Dora Dalles Bucșani și la Seminarul Teologic din Targoviște, Florentin merge…

TEORIE VERSUS PRACTICA ”Ce nu se da la examene nu se face”, regula nescrisa din liceu

13:06, 01.03.2024 - Ce precizari a facut prof. univ. dr. emerit Rodica Zafiu din cadrul Facultații de Litere de la Universitatea din București in cadrul emisiunii ”DC Edu”. The post TEORIE VERSUS PRACTICA ”Ce nu se da la examene nu se face”, regula nescrisa din liceu first appeared on Informatia Zilei .

Regele celor doua Sicilii și Lecția de limba moarta, de Andrzej Kusniewicz, prezentate de regretatul prof. univ. dr. Nicolae Crețu – Luni, 19 februarie 2024, h 20:30, in emisiunea Viața Rromilor cu Dumitru ȘERBAN

07:11, 19.02.2024 - Astazi povestim despre imaginea țiganilor in literatura, subiect pe care-l prezentam cu regretatul profesor universitar, doctor in filologie, Nicolae Crețu de la Catedra de Limba și Literatura Romana a Facultații de Litere din cadrul Universitații „Alexandru Ioan Cuza” Iași. Concret, in deschiderea…


Ce parere ai despre aceasta stire?