Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cadourile care vă distrug viața. Nu accepta aceste daruri, aduc numai ghinioane

Publicat:

Poate nu știai, dar exista cadouri care iți pot distruge viața, fara sa știi macar motivul. Astfel ca celebrul bioenergoterapeut, , spune ca exista șapte cadouri care trebuie refuzate, deoarece ele pt aduce mult ghinion, boala sau pot sa taie soarta, insemnand ca poți ramane singur/singura toata viața. Cadourile care va distrug viața Mai […] The post Cadourile care va distrug viața. Nu accepta aceste daruri, aduc numai ghinioane appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Ne-a facut viața un iad timp de 23 de ani”. Cum a ajuns poliția sa le interzica unor vecini sa mai vorbeasca intre ei

17:01, 18.05.2024 - Un cuplu britanic se afla in razboi cu vecina lor, despre care spun ca le-a facut „viața un iad timp de 23 de ani”. Ei au reclamat Poliției ca vecina lor pastreaza o gradina neingrijita, cu multe frunze care ajung pe aleea lor.

Ferma Vieții din Homoraciu, locul unde oamenii sunt toți „ una cu natura”. Eveniment special dedicat pasionaților de rulote intre 16-19 mai

19:11, 16.05.2024 - Ferma Vieții din Homoraciu este o așezare, deja o comunitate, unde de patru ani „se da viața” visurilor și „se face viața mai buna” oaspeților ei.Cei care vor sa ajunga și sa evadeze din rutina zilnica au aici cea mai buna șansa sa o faca. Cum ieși din DN1A și mergi doar cateva sute de […]

Mireasa. Albert este tot mai apropiat de Maria. Ce detalii i-a spus despre viața sa: ”Ai putea accepta?” / VIDEO

23:06, 06.03.2024 - Albert și Maria au incceput sa se cunoasca mai bine, dupa ce s-au sarutat in urma cu cateva zile. Concurentul i-a spus acesteia ca este artist, iar acest lucru presupune sa fie plecat des de acasa. Cat de dispusa ar fi tanara sa accepte acest lucru!

Lecțiile pe care oamenii le invața prea tarziu in viața: Este in regula sa spui nu

19:50, 05.03.2024 - Viața este o calatorie in care invațam continuu, iar cele mai importante lecții vin adesea imbracate ca greșeli sau eșecuri. Accepta-le, invața din ele și mergi mai departe este sfatul psihologilor.

Ce fel de oameni ne fac viața grea. Lidia Fecioru: "Daca era vreunul din asta in viața mea..."

19:40, 02.03.2024 - Potrivit dezvaluirilor facute de bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, exista mai multe tipuri de persoane care, prin acțiunile și comportamentul lor pot influența in rau viața celor din jur. Iata care sunt tipurile de oameni care ne fac viața grea.

Nick Radoi, diagnosticat cu cancer de colon! Milionarul, la limita dintre viața și moarte: „N-aș fi crezut ca mai traiesc!”

19:30, 19.02.2024 - Momente cumplite pentru Nick Radoi. Milionarul a fost diagnosticat, vara trecuta, cu cancer de colon, in timpul unei banale operații de apendicita. A stat opt ore in operație, dupa care au urmat trei luni chinuitoare de chimioterapie. Nick Radoi a povestit pentru Click! tot calvarul prin care a trecut!…

Putin a numit ceea ce se intimpla in jurul Ucrainei o chestiune de viața și de moarte pentru Rusia

16:30, 18.02.2024 - Pentru Occident, situația din Ucraina este doar o chestiune de poziție tactica, dar pentru Rusia este o chestiune de viața și de moarte. Președintele rus Vladimir Putin a declarat acest lucru intr-un interviu acordat lui Pavel Zarubin. Așa a raspuns șeful statului rus la o intrebare despre partea istorica…


Ce parere ai despre aceasta stire?