Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cabral a lansat la Pogoanele o campanie împotriva consumului de alcool în rândul tinerilor

Publicat:

a fost invitatul de onoare al unei dezbateri care a avut loc vineri, 16 martie, la Pogoanele, pe tema prevenirii consumului de alcool in randul minorilor.

Dezbaterea a avut loc la sediul , in cadrul campaniei „Afla-ti echilibrul”, initiata de„Ursus”. Actorul și prezentatorul tv al postului Acasa TV le-a vorbit tinerilor prezenți, in majoritate elevi de liceu, despre pericolul consumului de alcool, tutun și droguri, dar și despre beneficiile unui mod de viața sanatos.

La dezbaterea de vineri au participat primarul…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Filmul manifest „Ce-ai facut la școala?” produs de ASOCIAȚIA GO-AHEAD a ajuns in 35 de unitați școlare și cinematografe din Romania

18:51, 14.05.2024 - Lansat pe 28 martie 2024, filmul documentar ”CE-AI FACUT LA ȘCOALA?” produs de Asociația GO-AHEAD in regia lui Tedy Necula spune poveștile tinerilor din Romania, un manifest dedicat recunoașterii și valorizarii abilitaților practice și tehnice extraordinare ale tinerilor elevi din liceele tehnologice…

Cabral, prima reacție dupa ce a plecat din club cu doua femei. Prezentatorul a petrecut fara Andreea Ibacka la mare: „Soția și copiii il așteapta acasa”

09:55, 05.05.2024 - Cabral a avut prima reacție, dupa ce de 1 Mai s-a distrat intr-un club din Mamaia Nord alaturi de doua femei. Andreea Ibacka nu l-a insoțit pe prezentatorul TV la distracție, ci a stat acasa cu cei doi copii.Zilele trecute, cancan.ro publica imagini cu Cabral care se distra intr-un club de fițe din…

Ciolacu: Le transmit tinerilor acest mesaj clar, nu conduceți daca ați consumat alcool sau droguri

14:50, 02.05.2024 - Marcel Ciolacu a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Tineretului. Trebuie sa fie un motiv de bucurie, insa de prea multe ori distracția poate scapa de sub control și produce drame, a spus premierul referindu-se la cei care consuma alcool și droguri și apoi

VIDEO/ Revolta spanilolilor impotriva turiștilor care i-au imbogațit: Pute a turisti, Duceti-va acasa!

07:55, 17.04.2024 - De la Insulele Baleare la Insulele Canare, trecand prin Barcelona si Malaga, miscarile anti-turistice se inmultesc in Spania, a doua destinatie din lume, obligand autoritatile sa ia masuri pentru a concilia bunastarea locuitorilor cu un sector economic crucial, relateaza AFP, potrivit news.ro.

Scandal izbucnit pe fondul consumului de alcool la Ocnița

07:35, 11.04.2024 - In urma cercetarilor efectuate de polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurala Moreni, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Moreni, fața de doi barbați de 37 și 38 de ani, din comuna Razvad și Ocnița, a fost dispusa masura reținerii pentru 24 de ore. Cei doi sunt…

Conferința de prevenire a consumului de droguri in randul elevilor, la Turda / Maria Forna: „Consumul de droguri curma destine și ucide vieți”

12:20, 16.03.2024 - Peste 600 de elevi, parinți și profesori din municipiul Turda au participat, vineri, la un eveniment la care au fost informați cu privire la pericolul reprezentat de consumul de substanțe psihoactive.

Maria Forna, intalnire cu ministrul Justiției pe tema consumului și a traficului de droguri in randul tinerilor

10:05, 29.02.2024 - Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, s-a intalnit, mercuri, la Cluj, cu prefectul Irina Munteanu, inspectorul general al ISJ Cluj, Marinela Marc, chestorul șef al IPJ Cluj, Mihai Rus, comisarul șef al Centrului Antidrog, Sebastian Marcu, și Maria Forna, președinte ATOP Cluj.

SUA si Marea Britanie au lansat noi lovituri asupra unor tinte houthi in Yemen

08:05, 25.02.2024 - Statele Unite si Marea Britanie au lansat sambata lovituri impotriva a 18 tinte houthi in opt locuri diferite din Yemen, ca raspuns la atacurile rebelilor sustinuti de Iran impotriva unor nave in Marea Rosie, a anuntat Pentagonul, citat de AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?