Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cabinetul Orban, prima ședință după demiterea prin moțiune de cenzură: subiecte importante pe ordinea de zi

Publicat:

se reuneste joi in prima sedinta dupa ce saptamana trecuta a fost demis prin motiune de cenzura, pe ordinea de zi a reuniunii aflandu-se mai multe proiecte de hotarari de guvern care vizeaza domenii precum apararea, sistemul judiciar si administratia publica.

Citește și: ZVON delicat in PSD - este doar varful iceberg-ului in noul PSD?

Astfel, potrivit ordinii de zi anuntate, Executivul urmeaza sa adopte un proiect de hotarare privind aprobarea numarului mediu maxim de personal pe anul 2020 pentru operatorii economici din industria nationala de aparare. 

Un…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ședinta CLM Constanta: Rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli al Termocentrale Constanta SRL pe anul 2024, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

17:25, 21.04.2024 - Consiliul local al municipiului Constanta este convocat in sedinta ordinara, vineri, 26.04.2024, ora 12. 00.Sedinta se va desfasura prin mijloace electronice, printr o platforma online de videoconferinta.Pe ordinea de zi se afla mai multe proiecte printre care si proiectul de hotarare nr. 194 2024 privind…

EXCLUSIV Ședința a Guvernului Romaniei la Timișoara. Ce acte importante pentru zona de vest vor fi aprobate

15:36, 20.04.2024 - Guvernul Romaniei vine joi la Timișoara pentru o ședința a executivului in orașul de pe malurile Begai. Alaturi de premierul Marcel Ciolacu și ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu, vor fi prezenți și ceilalți miniștri ai cabinetului, dar și responsabili din mai multe agenții naționale. Printre…

Ședința de Guvern online, cu o singura OUG pe agenda

12:21, 09.04.2024 - Executivul se reunește, marți, la ora 14.00, in ședința in format online, pentru a rediscuta OUG privind unele masuri pentru sprijinirea categoriilor de cupluri mama-nou-nascut defavorizate, cu tichete sociale pe suport electronic acordate din fonduri externe nerambursabile.

Ședința la Consiliul Județean. Iata cele 24 de proiecte de pe ordinea de zi de joi, 27 martie

09:51, 27.03.2024 - Maine, 28 martie, la ora 10:00, este programata sa se desfașoare ședința ordinara a lunii martie la Consiliului Județean Buzau. Pe ordinea de zi sunt 26 de proiecte de hotarare supuse dezbaterii și votului, plus cateva rapoarte de activitate. Iata ordinea de zi a ședinței:

Ședinta a Consiliului Politic National al PNL. Ce subiecte se afla pe ordinea de zi

14:36, 24.03.2024 - Consiliul Politic National al PNL se reuneste astazi, 24 martie 2024, in sedinta, de la ora 18,00.Potrivit Biroului de Presa al PNL, intalnirea se va desfasura online, anunta Biroul de presa al PNL." 39;Astazi, incepand cu ora 18,00, va avea loc Consiliul Politic National al PNL in format online 39;…

(live) CSP, in ședința: Ce subiecte sunt pe ordinea de zi

09:26, 04.03.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi in ședința. Pe ordinea de zi sunt patru subiecte, printre care și proba de interviu in cadrul concursului pentru selectarea inspectorilor in Inspecția procurorilor.

Se infiinteaza Centrul de Abilitare si Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Dizabilitati Ovidiu. Proiectul, pe ordinea de zi a CJ Constanta (DOCUMENT)

10:50, 20.02.2024 - Proiectul de hotarare privind infiintarea serviciului social cu cazare "Centrul de Abilitare si Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Dizabilitati Ovidiu", precum si aprobarea Regulamentului de Organizare si Functionare, a fost inclus pe ordinea de zi a sedintei Consiliul Judetean Constanta. Sedinta…

Klaus Iohannis a convocat ședința CSAT pe 21 februarie. Ce subiecte vor fi discutate

11:11, 12.02.2024 - Președintele Klaus Iohannis a convocat o ședința a Consiliului Suprem de Aparare a Țarii, miercuri, 21 februarie, la Palatul Cotroceni. In cadrul ședinței vor fi prezentate raportul CSAT pe 2023, dar și situația de securitate in zona Marii Negre, in contextul razboiului din Ucraina.


Ce parere ai despre aceasta stire?