Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Burse postdoctorale de 1.000 de euro pentru cercetatorii de la Cuza

Publicat:

Autor: Liliana GINJU

79 de cercetatori postdoctorali de la 15 facultati ale Universitatii "Al. I. Cuza" primesc sprijin financiar lunar in valoare de 1.000 de euro pana in luna aprilie a anului 2013.

  Beneficiarii acestor burse sunt inscrisi in proiectul &"Dezvoltarea capacitatii de inovare si cresterea impactului cercetarii prin programe postdoctorale", finantat din fonduri structurale europene si demarat de universitatea ieseana in parteneriat cu alte zece universitati si institute de cercetare. Performantele iesenilor au depasit de multe ori valorile propuse prin proiect.…

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noi burse pentru elevii din Romania. Ministerul Educației a facut anunțul

13:15, 14.05.2024 - Bursa de reziliența pentru eleviIncepand cu anul școlar 2024-2025, elevii care nu ating nivelul necesar pentru a primi burse de merit, dar care demonstreaza efort constant și progres semnificativ in performanțele lor academice, vor putea beneficia de aceasta noua forma de sprijin financiar.Conform declarației…

Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacau gazduiește evenimente-cheie in parteneriat cu Østfold University College din Norvegia

10:25, 24.04.2024 - In luna aprilie, Facultatea de Inginerie a Universitații „Vasile Alecsandri” din Bacau a fost gazda unei serii de activitați menite sa promoveze și sa dezvolte competențele in domeniul economiei circulare. Aceste evenimente au fost organizate in cadrul unui proiect finanțat de Programul de Educație,…

Universitatea „Alecsandri” Bacau, parteneriat cu Østfold University College, Norvegia, pentru dezvoltarea competențelor in domeniul economiei circulare

08:10, 24.04.2024 - In luna aprilie, Facultatea de Inginerie din cadrul Universitații „Vasile Alecsandri” din Bacau a gazduit o serie de activitați desfașurate prin proiectului finanțat de Programul de Educație, Burse, Ucenicie și Antreprenoriatul Tinerilor, Granturi SEE 2014-2021. Proiectul este implementat de Facultatea…

Caz ciudat de Covid-19. Un barbat a fost testat pozitiv la coronavirus aproape 2 ani, pana in momentul decesului,

16:35, 21.04.2024 - Barbatul varstnic, care avea un sistem imunitar slabit din cauza unor afectiuni preexistente, a fost spitalizat la Amasterdam in februarie 2022 cu o infectie COVID-19, potrivit unui comunicat.Pacientul a fost testat pozitiv la coronavirus timp de 613 zile, pana in momentul decesului, in octombrie 2023.Au…

Pericolul ascuns din hartia igienica. Bolile asociate 'substanței eterne'

05:20, 12.04.2024 - Exista substanțe chimice potențial cancerigene in hartia igienica, potrivit unui nou studiu. Cercetatorii din cadrul Universitații din Florida au gasit urme ale acestor substanțe chimice in hartia igienica vanduta in intreaga lume și in probele de namol de la opt stații de tratare a apelor uzate din…

Adevarul despre indulcitori. Au efecte nebanuite asupra organismului, potrivit nutriționiștilor

12:40, 10.04.2024 - Controversa de durata provocata de utilizarea indulcitorilor in locul zaharului provine din opinii contradictorii despre potențialul indulcitorilor de a stimula apetitul. Studii anterioare au incercat sa clarifice dilema, insa nu au reușit sa aduca probe indubitabile intr-o direcție sau alta.Un studiu…

Cercetatorii americani au descoperit modul in care stresul cronic poate duce la dezvoltarea cancerului

08:30, 14.03.2024 - Oamenii de știința din New York au efectuat un nou studiu și au descoperit lucruri noi despre legatura dintre stres si cancer, relateaza Rador Radio Romania. Stresul cronic poate duce la dezvoltarea cancerului? Oamenii de știința din New York au incercat sa raspunda la aceasta intrebare; iar articolul…

Secretul cantecului balenelor a fost descoperit de cercetatori

00:41, 26.02.2024 - Misticetele sau “adevaratele balene” (subordinul Mysticeti) canta datorita unui sistem unic in laringe, care functioneaza pe un principiu similar cu cel al mamiferelor terestre precum cel de la om si descris pentru prima data intr-un studiu, a relatat AFP, potrivit Agerpres. In urma cu aproximativ cincizeci…


Ce parere ai despre aceasta stire?