Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Buretele de vase, cel mai mare agregator de bacterii - Este de 200.000 de ori mai murdar decât scaunul de toaletă

Publicat:

Expertii au facut legatura intre germenii gasiti pe buretele de vase si blaturile de tocat cu o bacterie care poate provoca paralizie. Un nou studiu a descoperit ca exista aproximativ 10.000 de bacterii pe 2.5 cm patrati de burete si 1 milion pe prosopul de vase.  Cercetatorii sustin ca, atunci cand vine vorba de microbi, e mult mai bine sa tocam legumele pe scaunul de toaleta decat pe blatul de tocat.Dr. , profesor de microbiologie la Universitatea din Arizona, SUA - conduce studii privind modul in care bolile sunt transferate prin intermediul mediului. Munca sa implica cercetarea…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

A fost gasit locul morții imparatului Augustus

03:10, 04.05.2024 - Cercetatorii spun ca ruinele unei vile romane descoperite sub ramașițele unei alte vile de linga Muntele Vezuviu ar putea fi locul unde a murit Augustus, primul imparat al Romei. Anterior, se credea ca imparatul a murit in anul 14 d.Hr. in vila familiei sale de linga orașul Nola. Cercetatorii de la…

Chipul unei femei care a trait acum 75.000 de ani, reconstituit. Noi descoperiri despre oamenii de Neanderthal

14:55, 02.05.2024 - Un grup de oameni de știința a reconstituit chipul unei femei neanderthaliene care a trait acum 75.000 de ani, relateaza BBC, care apreciaza ca este vorba de o realizare „remarcabila”.Reconstrucția a inceput de la ramașițele sfaramate ale craniului femeii, ale carui oase erau atat de moi in momentul…

Dmitri Dmitrenco: "Experții medico-legali se afla intr-un proces de invațare continua"

06:35, 01.05.2024 - Un expert medico-legal in activitatea sa trebuie sa combine o gama larga de alte specialitați medicale și sa aiba cunoștințe aprofundate in alte domenii. Despre acest lucru a declarat expertul judiciar medico-legal in cadrul emisiunii "Без галстуков cu Alexandru Stahurski" de la postul de televiziune…

Fizicienii versus fiziologii: o noua ipoteza despre viața dupa moarte

05:21, 23.04.2024 - Profesorul Stuart Hameroff de la Universitatea din Arizona și fizicianul Roger Penrose au formulat un nou concept privind existența sufletului la om. Acesta a fost numit Orchestrated Objective Reduction (Orch-OR), scrie Ecopravda. Potrivit cercetatorilor, sufletul omului iși continua existența și dupa…

Cercetatorii americani au descoperit modul in care stresul cronic poate duce la dezvoltarea cancerului

08:30, 14.03.2024 - Oamenii de știința din New York au efectuat un nou studiu și au descoperit lucruri noi despre legatura dintre stres si cancer, relateaza Rador Radio Romania. Stresul cronic poate duce la dezvoltarea cancerului? Oamenii de știința din New York au incercat sa raspunda la aceasta intrebare; iar articolul…

Cel mai mare studiu clinic arata ca administrarea calciului si a Vitaminei D reduce mortalitatea prin cancer

07:55, 13.03.2024 - Vitamina D și calciul sunt doi aliați prețioși ai femeilor impotriva cancerului. Un studiu publicat in Annals of Internal Medicine releva ca suplimentarea pe termen lung cu calciu și vitamina D in timpul timpul menopauzei este asociata cu o creștere a mortalitații din cauze cardiovasculare, dar cu un…

Un barbat din Germania ar fi primit 217 doze de vaccin Covid fara efecte secundare

08:36, 06.03.2024 - Un barbat din Germania s-a vaccinat de 217 ori impotriva COVID si nu a avut efecte secundare . El a devenit studiu de caz medical. Un barbat german „hipervaccinat”, care ar fi primit 217 vaccinuri anti-Covid in 29 de luni, nu a prezentat „niciun semn” ca ar fi fost vreodata infectat cu virusul care…

Cum ne pot spiona dispozitivele inteligente din propria casa? Prețul ascuns al confortului

16:25, 21.02.2024 - Pe masura ce tehnologia avanseaza rapid și dispozitivele inteligente devin din ce in ce mai omniprezente in casele noastre, exista o preocupare crescanda cu privire la adevaratul preț pe care il platim pentru aceasta comoditate. Pe langa costurile materiale ale achiziției și intreținerii acestor dispozitive,…


Ce parere ai despre aceasta stire?