Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bunicul Raisei Nicoleta, fetița ucisă de polițist, confesiuni în lacrimi. Familia micuței este devastată de durere: „Viața lui merge înainte”

Publicat:

, fetița ucisa de polițist, face confesiuni in lacrimi. Barbatul trece cu greu peste aceste momente și susține ca agentul vinovat iși poate continua viața, spre deosebire de nepoțica lui. Familia este devastata de durere și nu se aștepta la o asemenea tragedie.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tatal Andreei, studenta de la Medicina ucisa de Mirel, declarații sfașietoare, la o luna de cand tanara a fost ucisa. Parinții ei, copleșiți de durere: „Mi-e atat de dor”

21:10, 25.04.2024 - A trecut o luna de cand Andreea Morega a fost ucisa de Mirel Dragomir, in Timișoara. Familia studentei de la Medicina nu iși poate reveni din șoc. Parinții ei sunt copleșiți de durere și spera ca, intr-un final, sa se faca dreptate.

Ultimele ore din viața Mirelei, femeia ucisa de turc. Familia tinerei a facut dezvaluiri despre relația victimei cu criminalul

09:55, 17.04.2024 - Ies la iveala detalii despre ultimele momente din viața femeii ucise de afaceristul turc. Familia victimei a vorbit despre relația dintre aceasta și cel care i-a luat viața, dar și despre ce s-a intamplat dupa dispariția femeii de 38 de ani.

Noi informații in cazul Mirelei, femeia ucisa de afaceristul turc. Ce a facut femeia in ultimele ore din viața: "Inainte sa plece de acasa..." 

09:40, 17.04.2024 - Noi informații in cazul femeii ucise de afaceristul turc. Ce a facut victima in ultimele ore din viața. Familia tinerei a vorbit despre relația pe care aceasta o avea cu cel care i-a devenit calau. 

Soția lui Costel Corduneanu, devastata de durere dupa ce interlopul a murit: „Ai plecat de langa mine pentru totdeauna”. S-au casatorit civil in vara anului trecut

08:40, 16.04.2024 - Este doliu in lumea interlopilor, dupa moartea lui Costel Corduneanu. Familia il plange pe liderul clanului, care a murit pe un pat de spital, in Targu Mureș. A lasat in urma trei copii și o soție indurerata, cu care era impreuna de 16 ani.

Lacrimi și durere la inmormantarea tanarului asistent medical. Mesaj emoționant al primarului din Voinești: ,,Familia ta și comunitatea locala iți vor fi veșnic recunoscatoare”

17:45, 03.04.2024 - Robert, tanarul asistent medical din Voinești,  decedat fulgerator week-end-ul trecut, a fost condus, miercuri, pe ultimul drum la cimitirul din localitatea sa natala. Lacrimi și vorbe de dor au fost in ochii și pe buzele sutelor de oameni care au luat parte la slujba de inmormantare. Primarul comunei…

Declarațiile dureroase ale apropiaților celor trei tineri morți in accidentul din Neamț. Familia este devastata: ”Foarte multa durere”

16:41, 31.03.2024 - O tragedie de proporții s-a produs, duminica, in Neamț. Trei tineri au murit in urma unui accident rutier foarte grav. Familiile lor sunt devastate, iar apropiații au facut declarații dureroase. Cei trei tineri erau foarte apreciați de cei din jurul lor.

O voce sclipitoare a plecat la ingeri. Mile a lasat in urma lui lacrimi și durere: ,,Sunt un musafir in viața mea”

08:05, 28.02.2024 - Muzica populara din vestul țarii a ramas fara inca un alt indragit artist. Mile, așa cum ii spuneau toți apropiații, pe numele real Mihai Leric,... The post O voce sclipitoare a plecat la ingeri. Mile a lasat in urma lui lacrimi și durere: ,,Sunt un musafir in viața mea” appeared first on Special Arad…

Exclusiv! Lacrimi și durere pentru Gino Iorgulescu! Mama președintelui LPF s-a stins din viața!

16:35, 05.02.2024 - Necazurile nu se mai termina pentru Gino Iorgulescu! Dupa ce fiul sau, Mario Iorgulescu, a produs un accident care a dus la un deces, șeful LPF și-a pierdut și cea mai scumpa ființa din lume. CITEȘTE AICI MAI MULTE DETALII!  


Ce parere ai despre aceasta stire?