Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Britanic despăgubit cu 86.000 de dolari după ce șeful său s-a plâns că are prea mulți „chelioși de 50 de ani“

Publicat:

Nu este prima data cand chelia iși face apariția intr-o disputa de angajare. Anul trecut, un tribunal din a decis ca un barbat al carui supraveghetor l-a numit "chelios" a fost victima harțuirii sexuale.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un judecator britanic este acuzat de harțuire și misoginism de o romanca: „Nu am fost tratata așa in viața mea”

16:35, 28.04.2024 - Cinci femei acuza un judecator de comportament agresiv și misogin in timpul audierilor la un tribunal din Marea Britanie specializat in litigiile de munca. Printre acestea se numara si o romanca, Andra Ion.

Argentina inregistreaza primul excedent public dupa 16 ani. Presedintele Javier Milei: „O relizare de dimenisuni istorice”

18:55, 23.04.2024 - Argentina a reusit sa inregistreze in primul trimestru din 2024 un excedent bugetar de 275 de miliarde de peso (300.000 de dolari), anunta cu bucurie noul presedinte Javier Milei, care evoca o "realizare istorica", relateaza AFP, citata de News.ro.Javier Milei a subliniat ca Argentina a inregistrat…

Klaus Iohannis a vorbit la telefon cu Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO. Care a fost subiectul discuției

21:25, 16.04.2024 - Intr-o postare pe X, fostul Twitter, presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a avut, marti,16 aprilie, o discutie telefonica „substantiala” cu secretarul general al NATO Jens Stoltenberg despre situatia de securitate din Ucraina si din Marea Neagra.„Tocmai ce am avut o discutie substantiala cu secretarul…

David Cameron spune ca Marea Britanie va continua sa vanda arme Israelului

10:56, 10.04.2024 - Seful diplomatiei britanice David Cameron a exclus marti orice schimbare in politica actuala de furnizare de arme catre Israel, in ciuda apelurilor de suspendare a acestor vanzari din cauza conflictului din Fasia Gaza, transmite miercuri AFP, preluat de Agerpres.

Un britanic și-a omorat soția și a taiat-o in 224 de bucați. A cautat pe internet cum sa scape de cadavru

21:05, 08.04.2024 - Nicholas Metson, in varsta de 28 de ani, din Marea Britanie, a fost condamnat la inchisoare pe viața, dupa ce și-a ucis soția in luna martie a anului trecut. El a recunoscut ca a injunghiat-o pe femeie de patru ori inainte de a-i taia trupul in bucațele, relateza Sky News. 

Seful FSB acuza SUA, Marea Britanie si Ucraina ca ar fi in spatele atacului de la Moscova

17:15, 26.03.2024 - Directorul Serviciului Federal de Securitate al Rusiei (FSB, fostul KGB), Aleksandr Bortnikov, a acuzat marti SUA, Regatul Unit si Ucraina ca s-ar afla in spatele atacului de la sala de concerte Crocus City Hall de langa Moscova, informeaza Reuters, care citeaza TASS.

Scandal uriaș: O polițista este acuzata ca avea o relație cu un interlop și o aventura cu șeful ei casatorit, in același timp

11:25, 08.03.2024 - O polițista de 24 de ani, acuzata ca ar fi avut o relație amoroasa cu un interlop, a fost trimisa in judecata in Marea Britanie pentru mai multe incalcari grave ale codului profesiei. Cercetarile au stabilit ca, in același timp, tanara avea o aventura și cu șeful ei direct, un barbat casatorit.


Ce parere ai despre aceasta stire?