Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Brigitte Năstase, la Ferma: “L-am găsit mort. Se uita spre tavan. A murit cu ochii deschişi”

Publicat:

Vedeta a spus ca s-ar intoarce in urma cu aproximativ 20 de ani, in casa ei, in momentul in care i-a murit primul sot. "M-as intoarce la varsta de 25 de ani, in secunda in care primul meu sot a facut stop cardio-respirator... Am vorbit cu el, am plecat sa ii dau sa manance fiului meu si l-am dus in camera lui. Cam in 45 de minute, cand m-am intors, l-am gasit mort. Se uita spre tavan. A murit cu ochii (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Vaslui. Un barbat a murit strivit de un zid de beton. Accidentul s-a produs sub ochii ingroziți ai fiului sau

18:15, 22.04.2024 - Tragedie de proporții in Vaslui! Un barbat a murit strivit de un zid de beton, in timp ce munceala propria casa. Barbatul s-a stins din viața sub privirea ingrozita a fiului sau, care a incercat sa ai salveze viața. Nici eforturile medicilor nu au fost suficiente pentru a supraviețui.

O ferma a luat foc, in Botoșani! Zeci de animale au murit carbonizate

17:31, 13.04.2024 - Aproximativ 70 de vaci au murit, dupa ce adapostul in care se aflau a fost cuprins de un incendiu violent, au anuntat, sambata, reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Botosani.

Oana Roman a visat-o pe mama ei. Ce semne primește vedeta de la Mioara Roman: „De cand a murit...”

20:35, 10.04.2024 - Pe 23 aprilie se implinesc doua luni de cand Mioara Roman. Oana Roman spune ca incearca sa invețe sa traiasca fara mama ei. Singurul gand care ii aduce alinare este ca Mioara Roman a ajuns intr-un loc mai bun și și-a gasit, in sfarșit, liniștea.

Tragedie in Spania. Un roman a murit strivit de tractorul sau, dupa ce a incercat sa smulga un palmier la o ferma

11:15, 03.04.2024 - Sfarșit tragic pentru un roman plecat la munca in strainatate. Barbatul, care lucra la o ferma in Spania, a murit strivit de tractorul sau, dupa ce a incercat sa smulga un palmier. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut sa il salveze și au constatat decesul.

Ciolacu, mesaj de forța, pe Facebook, pentru prefecți: Sa-și mențina ușa și ochii deschiși catre oameni!

10:10, 02.04.2024 - "In legatura permanenta cu oamenii si comunitatile locale, Institutia Prefectului are un rol esential pentru bunul mers al lucrurilor in plan local. Fie ca avem de gestionat situatii de urgenta, de pus in aplicare programe scolare, de asistenta sociala sau alte politici guvernamentale ori de pregatit…

O vedeta din online a platit cu viața din cauza unei operații de infrumusețare! Influencerita avea doar 30 de ani

06:45, 28.03.2024 - O vedeta din online a platit cu viața din cauza unei operații de infrumusețare! Influencerita avea doar 30 de aniO vedeta din online a murit dupa ce a facut o operație de infrumusețare. Elena Larrea era cunoscuta mai ales pentru actiunile de salvare a animalelor. De altfel, in multe dintre fotografii…

A murit Eric Carmen, vedeta power pop a trupei Raspberries

07:55, 12.03.2024 - Artistul a devenit celebru in intreaga lume pentru „Go All the Way” și „I Wanna Be With You”, hituri uriașe cu Raspberries, apoi ca artist solo, cu melodiile „All by Myself” și „Hungry Eyes”.

Fostul șef al SRI despre candidații-șampon din politica: „Nu au nimic de pierdut”

20:45, 03.03.2024 - Fostul șef al SRI, Eduard Hellvig, semnaleaza criza de politicieni autentici in randul partidelor din Romania, chiar in acest an, in care vor avea loc mai multe randuri de alegeri. Apar, insa, tot felul de vedete de import, cu sclipici și truse de machiaj, transformate pur și simplu peste noapte in…


Ce parere ai despre aceasta stire?