Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Breaking News: Edi Iordănescu își dă INTERZIS la TV după calificarea României la Euro! Mesaj de ultimă oră al selecționerului: „Vă rog să mă înțelegeți”

Publicat:

Continue reading : iși da INTERZIS la TV dupa calificarea Romaniei la Euro! Mesaj de ultima ora al selecționerului: „Va rog sa ma ințelegeți” at Info real.

Citeste articolul mai departe pe info-real.ro…  

Sursa articol: info-real.ro


Stiri pe aceeasi tema

MARIZA transmite un mesaj video publicului din Romania

08:20, 04.04.2024 - Bucuresti, 03 aprilie, 2024 –MARIZA, diva muzicii fado, concerteaza in Romania pe data de 18 mai la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu ora 20.00 Continue reading MARIZA transmite un mesaj video publicului din Romania at Tabu.

Dupa victoria cu FCU Craiova, Dorinel a avut un mesaj neașteptat pentru Edi Iordanescu: „E un jucator decisiv, merita mai mult respect!”

18:15, 31.03.2024 - Dorinel Munteanu a comentat victoria obținuta de Oțelul pe terenul lui FCU Craiova, scor 2-1. Antrenorul galațenilor a avut și un mesaj pentru selecționerul Edi Iordanescu. Dorinel Munteanu i-a laudat pe adversarii de la FCU Craiova, dar spune ca victoria a fost una meritata. Oțelul s-a desprins la…

Ianis Hagi, mesaj pentru Edi Iordanescu, dupa ce a dat gol cu Columbia: „Ce depinde de mine, fac. Mingea este altundeva”

00:56, 27.03.2024 - Ianis Hagi (25 de ani) considera ca are evoluții ireproșabile și așteapta o convocare din partea selecționerului Edward Iordanescu și la Euro 2024. Ianis Hagi a intrat pe teren in minutul 56 al meciului Columbia - Romania, scor 3-2, și a marcat primul gol al „tricolorilor” La finalul meciului, Ianis…

Edi Iordanescu, discurs fara perdea in conferința! Mesaj direct pentru Ianis Hagi: „Nu poate sa continue așa!” + Avertisment frontal: „Altfel, ești zdrobit!”

03:00, 23.03.2024 - Edi Iordanescu, selecționerul naționalei Romaniei, s-a declarat mulțumit de modul in care Ianis Hagi a intrat in partida amicala cu Irlanda de Nord, incheiata 1-1 # Fotbalistul lui Alaves l-a convins pe tehnician, deși a avut la dispoziție doar un sfert de ora vineri seara # Insa, in conferința ce a…

Edi Iordanescu, verdict in cazul lui Alexandru Mitrița - Ce spune selecționerului despre neconvocarea acestuia

16:40, 21.03.2024 - ​Romania va disputa in martie doua partide de pregatire, cu Irlanda de Nord (22 martie) și Columbia (26 martie), iar selecționerul Edi Iordanescu le-a raspuns celor care il propuneau pe Alexandru Mitrița la echipa naționala.

Alexandru Mitrița, mesaj pentru Edward Iordanescu, dupa ce a fost lasat acasa: „Mi-am schimbat atitudinea. Imi doresc sa fiu la Euro”

22:30, 16.03.2024 - Alexandru Mitrița (29 de ani) i-a transmis un mesaj selecționerului Edward Iordanescu, dupa cu Universitatea Craiova a invins-o pe CFR, scor 2-1, in prima etapa din play-off-ul Superligii. La finalul meciului, Alex Mitrița, care a marcat al doilea gol al oltenilor, a declarat ca și-a schimbat atitudinea…

Interzis la EURO! Un jucator de la Rapid și-a compromis șansele la convocare dupa ultimul gest

10:20, 12.03.2024 - Andrei Borza (18 ani) nu va fi convocat la EURO 2024 de selecționerul Edi Iordanescu (45 de ani). Tehnicianul a fost dezamagit de comportamentul nesportiv al fundașului de la Rapid și a decis sa nu se bazeze pe serviciile sale la acest turneu final. Borza a fost in centrul atenției dupa meciul pierdut…

Andreea Raicu, mesaj dur pe rețelele de socializare la adresa familiilor „perfecte”

08:40, 08.02.2024 - Andreea Raicu, mesaj dur pe rețelele de socializare la adresa familiilor „perfecte” Continue reading Andreea Raicu, mesaj dur pe rețelele de socializare la adresa familiilor „perfecte” at Tabu.


Ce parere ai despre aceasta stire?