Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BREAKING NEWS: Cod galben de furtuni în mai multe județe, luni și marți

Publicat:

de Meteorologie a emis doua avertizari cod galben de furtuna, valabile luni si marti, în mai multe judete. Prima intra este valabila luni, 26 august, și vizeaza 12 județe din centrul și nordul țarii.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

ANM a dat alerta de cod galben. Nu scapam de ploi torențiale și furtuni, județele afectate cel mai mult

09:15, 25.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis, joi, 25 aprilie 2024, un cod galben de vreme rea pentru cateva județe din Romania. Nici celelalte teritorii din țara nu scapa de ploi torențiale, furtuni și grindina, potrivit meteorologilor. Cu ce fenomene ne vom confrunta in urmatoarele ore. Cod…

Argeș: Cod galben de furtuni și ninsori

10:46, 23.04.2024 - Argeș: Cod galben de furtuni și ninsori Administrația Naționala de Meteorologie a emis informari de vreme severa. Sunt așteptate ploi și ninsori, dar și rafale de vant de pana la 100 km/h. Un cod galben de ploi a fost emis pentru mai multe județe. Aria ploilor se va extinde dinspre regiunile sudice…

Iarna nu se da dusa: Cod galben de ninsori insemnate cantitativ in 14 judete

08:15, 22.04.2024 - O atentionare Cod galben de ninsori insemnate cantitativ pentru Carpatii Meridionali si Carpatii de Curbura va intra in vigoare luni, la ora 18:00, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, potrivit Agerpres.

Avertizare ANM de ultima ora! Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania

10:30, 01.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultim moment! Specialiștii au emis Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania. Iata zonele vizate de anunțul meteorologilor!

HARTA Avertizare meteo de ninsori și viscol in Romania. Cod galben de vreme rea in mai multe județe din țara

10:30, 11.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a emis un cod galben de vant valabil luni și marți. Ninsorile abundente și viscolul completeaza lista de fenomene meteo care vor fi prezente in zilele de 11 și 12 martie.

Avertizari nowcasting emise de ANM: Cod galben de vant și ceața in mai multe județe

09:05, 01.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a transmis, vineri dimineața, doua atenționari nowcasting de tip Cod galben pentru anumite regiuni ale țarii, valabile in urmatoarele ore. Fenomenele avertizate sunt legate de intensificari ale vantului și de apariția ceții in zonele respective.

Cod galben de ceata densa si vizibilitate redusa in localitați din 15 judete

08:50, 29.02.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis joi dimineata mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa si vizibilitate redusa in sute de localitati din 15 judete, valabile in urmatoarele ore.

Atenționari meteo de vreme rea: Cod GALBEN de ploi și vant, in Alba și alte județe din țara. La munte va ninge

10:30, 12.02.2024 - Atenționari meteo de vreme rea: Cod GALBEN de ploi și vant, in Alba și alte județe din țara. La munte va ninge Administrația Naționala de Meteorologie a emis, luni dimineața, atenționari meteo cod galben de vant puternic și ploi in Alba și in alte zone din țara. Atenționarea este valabila pana miercuri…


Ce parere ai despre aceasta stire?