Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BREAKING - Guvernul a demis prefectul și subprefectul din Olt și prefectul din București

Publicat:

Guvernul a decis in sedinta de miercuri, la solicitarea Internelor:

Au fost demisi prefectul de Olt, subprefectul de Olt și prefectul de BucurestiA fost numit prefect la Olt - fost numit prefect la Bucuresti - Ghincea Marius Cristian

Citește și: DIICOT a dezvaluit elemente noi din cazul Caracal: Butoiul din curtea lui este, de fapt, un arzator improvizat .

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Masuri de ultima ora, in cazul lui Gheorghe Dinca / „Monstrul de la Caracal” a fost dus la „azil”

23:50, 19.05.2024 - Conducerea Penitenciarului Craiova a decis, recent, sa-i schimbe lui Gheorghe Dinca regimul de detenție. Acesta a fost mutat intr-o camera speciala, in care sunt ținuți peste 20 de infractori periculoși.

„Monstrul din Caracal” ajunge din nou in fața judecatorilor / Mai incearca o data

21:45, 05.05.2024 - Gheorghe Dinca, alias „Monstrul din Caracal”, este așteptat luna viitoare in fața instanței, intr-un proces deschis chiar de el, in care a contestat o decizie data in dosarul in care a fost condamnat pentru furt de energie electrica.

BREAKING! Gheorghe Dinca a ieșit din inchisoare din cauza unei erori informatice! Cum a fost posibila o asemenea gafa

11:10, 17.04.2024 - Nu, nu este o gluma! Condamnat pe viața pentru batjocura și uciderea celor doua fete, Gheorghe Dinca a fost scos din inchisoare, dupa ce sistemul informatic, care a costat un milion de euro a aratat ca acesta trebuie eliberat!CUM A FOST POSIBILA O ASEMENEA GAFA ULUITOARE!

Guvernul italian critica Alfa Romeo: "Un model numit Milano nu poate fi construit in ...

11:46, 14.04.2024 - In urma cu cateva zile, Alfa Romeo a lansat Milano, primul sau model cu zero emisii. SUV-ul va fi produs in Polonia, fiind primul model Alfa Romeo care va fi construit in afara Italiei. Potrivit lui Carlos Tavares, șeful Stellantis, daca Milano ar fi fost construit in Italia prețul acestuia era cu 10.000…

PSD Olt cere demisia prefectului Ștefan Nicolae, abia numit la conducerea judetului

18:55, 12.04.2024 - Președintele PSD Olt, Marius Oprescu, a facut declarații privind comportamentul proaspatului prefect al județului, Ștefan Nicolae, sugerand ca acesta și-ar fi inceput mandatul mult prea preocupat de procentele electorale ale PNL.

Victor Ciutacu pune tunurile pe poliție, in cazul Șoșoaca: Nu au fost in stare sa intre in casa din Caracal

16:20, 05.04.2024 - Jurnalistul Victor Ciutacu pune tunurile pe poliție in scandalul ordinului de restricție emis pentru Silvestru Șoșoaca. Jurnalistul spune ca daca oamenii legii nu au fost in stare sa intre in casa din Caracal, unde Gheorghe Dinca se ținea captive pe Luiza Melencu și Alexandra Maceșanu.

Fetița de 14 ani, violata pe camp

20:00, 16.03.2024 - Un individ din Olt care se visa consilier local este acuzat ca ar fi violat o fata de 14 ani, colega de scoala cu fiica lui. A ademenit-o in masina si a amenintat-o ca daca sufla o vorba despre ce i-a facut, va sfarsi exact ca victimele monstrului din Caracal, Gheorghe Dinca. Adolescenta le-a povestit…

Un șofer a ars de viu in mașina, pe centura municipiului Caracal / FOTO

08:30, 10.03.2024 - O mașina a ieșit duminica dimineața de pe șosea, s-a rasturnat intr-un șanț și a luat foc. Accidentul s-a produs pe centura municipiului Caracal. In interiorul mașinii rasturnate a fost gasit cadavrul șoferului, conform Mediafax. „La sosirea echipajelor, autoturismul ardea generalizat, iar in interiorul…


Ce parere ai despre aceasta stire?