Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Brazilia: Parlamentul a votat pentru punerea sub acuzare a preşedintelui ţării, acuzat de manipularea banilor publici

Publicat:

Motiunea impotriva presedintelui brazilian va fi trimisa a Parlamentului brazilian. Motiunea a fost votata de majoritatea de doua treimi ceruta si va ajunge in Senat.

Daca va trece si de Senat, unde are sanse mari sa intruneasca voturile necesare, atunci presedintele brazilian vafi suspendat si  va putea fi trimis in judecata pentru manipulare de fonduri publice.

a negat acuzatiile care i s-au adus, afirmand ca este vorba despre o tentativa de lovitura de stat.

Opozantii lui Rousseff si-au asigurat 367 de voturi in Camera…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Pe 20 octombrie, in Republica Moldova vor avea loc alegeri prezidențiale și referendum pe tema aderarii țarii la UE

20:11, 16.05.2024 - Scrutinul prezidențial va fi organizat in data de 20 octombrie, zi in care in Rep. Moldova va avea loc și plebiscitul pe tema aderarii la UE, un proiect de hotarare in acest sens fiind votat la ședința de joi a Parlamentului de la Chișinau.

Reacția președintelui din Slovacia, dupa ce premierul țarii a fost impuscat. Robert Fico a fost dus de urgența la spital: ”Sunt șocata”

16:51, 15.05.2024 - Este alerta maxima in Slovacia! Premierul țarii a fost impușcat! Incidentul șocant s-a petrecut intr-un oraș din centrul țarii, iar Robert Fico a fost dus de urgența la spital. A reacționat și președintele Slovaciei, Zuzana Caputova, care a transmis un mesaj pentru premier.

Putin l-a inlaturat pe Soigu din noul guvern

22:01, 12.05.2024 - Președintele rus Vladimir Putin l-a inlocuit pe Serghei Șoigu, aliatul sau pe termen lung, din funcția de ministrul al apararii, la peste doi ani de la inceputul razboiului din Ucraina, a anunțat duminica Camera Superioara a Parlamentului.

Ioana Oleleu, fiica președintelui ANSVSA, va concura la „Miss Tourism China” VIDEO

17:30, 05.05.2024 - Tanara are doar 19 ani, este studenta la Psihologie in Cluj și va fi ambasadoarea frumuseții și a turismului romanesc in cadrul competiției. Pana acum, Ioana a adunat zeci de mii de urmaritori pe rețelele de socializare, iar videoclipurile sale au aproape 2 milioane și jumatate de aprecieri. Tanara…

Act normativ adoptat cu incalcarea legii. Sesizarea presedintelui, la CCR

08:20, 24.04.2024 - Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) urmeaza sa discute, miercuri, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra actului normativ privind modificarea si completarea Legii 73/1993 pentru infiintarea, organizarea si functionarea Consiliului Legislativ. Legea, transmisa in data de 16 martie de Parlament…

Subiecte pe ordinea de zi a Parlamentului

10:20, 22.04.2024 - La Senat se reiau astazi dezbaterile asupra noului Cod Sivic, ce ar urma sa permita statului sa controleze mai bine taierile de arbori, inclusiv prin supraveghere video. Tot la Parlament, astazi este programata si o sedinta comuna a celor doua Camere. Vor fi supuse aprobarii plenului solicitarile presedintelui…

Din Parlament, la CEC: Șefa cabinetului președintelui fracțiunii PAS, numita membra a Comisiei

12:51, 21.03.2024 - Rita Lefter-Simașco a fost desemnata in funcția de membru al Comisiei Electorale Centrale. Un proiect de hotarare care prevede acest lucru a fost votat de 53 de deputați, la ședința de astazi a Parlamentului.

Republica Moldova: Alegerile prezidențiale și referendumul aderarii la UE ar avea loc in octombrie

19:45, 18.03.2024 - Republica Moldova se pregatește pentru un moment decisiv in istoria sa politica și europeana. Președintele Maia Sandu a anunțat organizarea simultana a alegerilor prezidențiale și a unui referendum constituțional privind aderarea țarii la Uniunea Europeana (UE). Acest anunț vine in contextul in care…


Ce parere ai despre aceasta stire?