Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Botoşani: Primarul Ovidiu Portariuc (PSD) şi-a recunoscut înfrângerea în faţa lui Cătălin Flutur (PNL)

Publicat:

REZULTATE ALEGERI LOCALE BOTOȘANI. Ovidiu Portariuc a declarat, intr-o conferința de presa, ca, in urma numaratorii paralele, a rezultat faptul ca reprezentantul Partidului Național Liberal (PNL) este caștigator.

'Din centralizarea datelor pana la aceasta data, rezultatul pare clar. Este clar ca in aceste alegeri candidatul PNL a obținut votul botoșanenilor. Mulțumesc botoșanenilor care ne-au dat votul și ne-au susținut', a afirmat Portariuc, citat de Agerpres.

Acesta susține ca, in calitate de președinte al organizației județene a , va susține proiectele…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Alegeri locale 2024: Catalin Grasa, candidat PSD la functia de presedinte al Consiliului Judetean Constanta - Leadership-ul meu va promova transparenta, inovatia si o administratie in slujba cetatenilor!

12:01, 10.05.2024 - Catalin Grasa este candidatul Partidului Social Democrat pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Constanta.Are 57 de ani, este medic primar chirurg si de 32 de ani se dedica serviciilor medicale in cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" din Constanta.A avut oportunitatea…

Dinu Iancu Salajanu: „Continuam impreuna pentru viitorul Salajului!”

12:00, 27.04.2024 - Dinu Iancu Salajanu, liderul Partidului Național Liberal, filiala Salaj, a condus astazi, 27 aprilie 2024, echipa liberala la depunerea listelor pentru Consiliul Județean, precum și pentru funcția de președinte al administrației județene. „Singura promisiune facuta salajenilor, la inceputul primului…

Botosani: Omul de afaceri Valeriu Iftime si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al CJ

15:10, 26.04.2024 - Omul de afaceri Valeriu Iftime si-a depus, vineri, candidatura pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Botosani din partea Partidului National Liberal (PNL).De asemenea, PNL a depus la Biroul Electoral Judetean lista de candidati pentru functiile de membri ai CJ.

„Magia digitala” folosita de Vladimir Putin pentru alegeri: primul președinte rus ales prin vot electronic

20:45, 18.03.2024 - Votul electronic, dezinformarea și blocarea accesului la informație au fost principalele instrumente digitale folosite de Kremlin pentru a-i asigura lui Putin rezultate dorite la alegeri, arata o analiza publicata de cercetatori de la prestigioasa Universitate Oxford.

Lisnevschi și Tanase despre votul prin corespondența: „Riscant pentru aceste alegeri”

18:40, 08.03.2024 - Posibilitatea discutata ca diaspora din Statele Unite și Canada sa voteze prin corespondența este o intreprindere destul de riscanta cind este vorba de viitoarele alegeri prezidențiale. Unii experți impartașesc aceasta parere, considerind ca inițiativa in sine este buna și poate fi incercata la viitoarele…


Ce parere ai despre aceasta stire?