Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BOOKFEST Peste 100.000 de vizitatori au fost la Salonul de Carte, timp de cinci zile. De la „Preţul aurului“ la viaţa lui Charlie Chaplin, cele mai vândute cărţi

Publicat:

La Editura Vremea, editorul Silvia Colfescu a declarat ca volumul scris de Maria Olaru, „Pretul auruluil, a avut cel mai mare succes, urmat de „Evangheliile“ lui Cristian Badilita, „Povestile unei doamne din Bucuresti. Tatiana Margescu“, de Victoria Dragu-Dimitriu. „Bucuresteni risipiti. Am plecat care, cand si cum am putut“, de Dan Casassovici si „Arta conversatiei cu Ileana & Romulus Vulpescu. Dialoguri peste timp“, de Ion Jianu.

Top 5 Vanzari Humanitas
„Strania istorie a comunismului romanesc“, de Lucian Boia
„Nebunia de a gandi cu mintea ta“, de Gabriel Liicean

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cea mai fierbinte luna aprilie din istorie

11:26, 08.05.2024 - Lumea tocmai a inregistrat cea mai fierbinte luna aprilie din istorie, prelungind o serie de 11 luni in care fiecare a stabilit un record de temperatura, a anunțat miercuri serviciul de monitorizare a schimbarilor climatice al Uniunii Europene.

Doliu in lumea presei din Romania. S-a stins din viața, la 45 de ani, un cunoscut fotograf / FOTO

09:40, 22.04.2024 - E doliu in lumea presei din Romania. Un cunoscut fotograf sportiv s-a stins din viața la varsta de 45 de ani. Tristul anunț al trecerii acestuia in neființa a fost facut de un prieten de-al sau, prin intermediul paginii de Facebook.

Doliu in lumea sportului romanesc! A murit una dintre cele mai valoroase handbaliste din istorie / FOTO

16:10, 26.03.2024 - Este doliu in lumea sportului romanesc a murit una dintre cele mai valoroase handbaliste din istorie, in urma cu puțin timp. Despre regretata sportiva de performanța se știe ca a facut parte din cea mai prolifica generatie a handbalului feminin din istoria Romaniei si a Rapidului.

Trei elevi ai Colegiului Național „Titu Maiorescu” Aiud, calificați la etapele naționale ale olimpiadelor de istorie, limba engleza și „Lectura ca abilitate de viața”

15:20, 22.03.2024 - Rebeca, Denis și Paul au obținut premiul I la fazele județene ale olimpiadelor „Lectura ca abilitate de viața”, istorie și limba engleza și s-au calificat pentru faza națioanla a concursurilor. – Docea Rebeca, clasa a XII-a B, prof. Rusu Ramona, Olimpiada „Lectura ca abilitate de viața”. – Saratean…

Doliu in lumea muzicii. Un cunoscut artist a murit la 74 de ani. S-a stins din viața in somn / FOTO

10:30, 12.03.2024 - Este doliu in lumea muzicii internaționale, dupa ce un artist cunoscut a murit la 74 de ani. Soția lui a anunțat ca s-a stins din viața in somn, in acest weekend și i-a rugat pe fani sa respecte intimitatea familiei.

Generația care va deveni cea mai bogata din istorie: se schimba total lumea pe care o cunoșteam

06:51, 01.03.2024 - O noua generație va prelua conducerea lumii și va fi mai bogata decat oricare generație dinaintea lor. Generația ”milenialilor” va beneficia de cele mai mari moșteniri din istorie, iar ulterior totul se va schimba, informeaza LBC. Un nou studiu afirma ca in urmatoarele doua decenii va avea loc un…

Doliu in muzica populara. Un artist desavarșit, numit Tezaur Uman Viu, s-a stins din viața

10:41, 18.02.2024 - Mandru de moștenirea sa culturala , Petre Masala a pastrat vie tradiția dansului calușului, pe care l-a interpretat de-a lungul anilor cu o pasiune și un devotament remarcabil.„Eu, la etatea mea, joc mai bine decat aia tineri, uneori. Lumea ma intreba mereu: Ma, mai poti? Da' mie mi se pare usor si…


Ce parere ai despre aceasta stire?