Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Bomba“ zilei în lumea tenisului: Serena Williams s-a retras de la US Open. Motivul deciziei

Publicat:

Finalul unei cariere fabuloase se apropie pentru sportiva care va implini 40 de ani, in septembrie. Iesita din Top 20 mondial, cu doar 19 meciuri in 2021, americanca a renuntat la ultimul al sezonului.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anuntul zilei: Norvegia va recunoaste oficial Palestina ca stat independent. Israelul si-a retras ambasadorii

11:31, 22.05.2024 - Dupa ce incepand de dimineata au circulat zvonuri potrivit carora Norvegia si Irlanda intentioneaza sa recunoasca oficial Palestina ca stat independent, miercuri premierul norvegian Jonas Gahr Store a confirmat informatiile privind tara sa si a anuntat si data evenimentului oficial.

Sebastien Ogier, de la Toyota, este pe primul loc la finalul zilei de sambata in Raliul Portugaliei

10:25, 12.05.2024 - Pilotul francez Sebastien Ogier (Toyota) este pe primul loc la finalul zilei de sambata in Raliul Portugaliei, a cincea etapa a Campionatului Mondial de Raliuri (WRC), si se indreapta spre a sasea sa victorie in Raliul Portugaliei, un record, scrie AFP, citat de Agerpres.

AUR iși testeaza liderii de organizații cu detectorul de minciuni. Care e motivul deciziei

13:41, 15.04.2024 - AUR incepe testarea cu detectorul de minciuni a liderilor organizațiilor județene. Motivul? Oficialii partidului vor sa scada riscul de tradare. Anunțul a fost facut de prim-vicepreședintele partidului, Marius Lulea, care a declarat ca la mijloc este strict vorba despre un test de integritate. Oficialul…

Pelicula despre lumea tenisului 'Challengers', o provocare dubla pentru Zendaya, protagonista si producatoare / VIDEO

22:00, 11.04.2024 - In ''Challengers'', o drama tensionata plasata in lumea tenisului profesionist, Zendaya si-a asumat dubla provocare de producatoare si interpreta a rolului principal, relateaza Reuters.''Cred ca de fiecare data cand faci asta, inveti ceva nou despre tine insuti.

MOTIVUL DIN SPATELE DECIZIEI Refuzul lui Gigi Becali de a fi nașul la nunta lui Anamaria Prodan cu Ronald Gavril

13:50, 11.04.2024 - Aceasta decizie a confirmat ca relația lor s-a imbunatațit și ca au depașit divergențele din trecut. The post MOTIVUL DIN SPATELE DECIZIEI Refuzul lui Gigi Becali de a fi nașul la nunta lui Anamaria Prodan cu Ronald Gavril first appeared on Informatia Zilei .

PSG și Barcelona, boicot la interviurile de la finalul meciului - Motivul din spatele deciziei

09:00, 11.04.2024 - Paris Saint Germain și Barcelona au oferit un spectacol pe Parc des Princes (2-3) in prima manșa a sferturilor UEFA Champions League. Cele doua formații au refuzat totuși sa vina la interviurile de dupa finalul jocului, motivul fiind o gluma cu tenta rasista.

Campioana de Grand Slam, eliminata in turul doi la WTA Charleston (Rezultatele zilei)

09:40, 04.04.2024 - Caroline Wozniacki și Anhelina Kalinina s-au intalnit la doua turnee consecutive, iar meciul din turul secund de la Charleston (turneu de categorie WTA 500) s-a terminat tot cu victoria sportivei din Ucraina.

Alerta alimentara: Dr. Oetker a retras urgent un produs de pe piața - Conține toxine de mucegai /FOTO

09:35, 12.03.2024 - O noua avertizare alimentara a fost emisa, de data aceasta vizand un produs din gama Dr. Oetker. Producatorul a emis un avertisment urgent și a retras imediat produsul din magazine. Motivul retragerii produsului este descoperirea de toxine de mucegai. Cumparatorii care au achiziționat deja acest produs…


Ce parere ai despre aceasta stire?