Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BOMBA a explodat in urma cu doar cateva momente! DELIA si RIHANNA…

Publicat:

de la Bucuresti, din , a fost cel mai asteptat eveniment al anului. In deschiderea concertului „fetei rele” din Barbados a fost aleasa sa apara pe scena Delia, alaturi de trupa ei. Cele doua au in comun stilul excentric, dar si controversele legate de aparitiile extrem de sexy, atat in public, cat si in videoclipuri sau concerte. Cu toate ca au existat numeroase plangeri legate de faptul ca Rihanna a intarziat, apoi a cantat mai putin decat fusese anuntat in program, majoritatea fanilor s-au bucurat de experienta. Insa, desi Delia le-a facut o surpriza imensa…

Citeste articolul mai departe pe bewoman.ro…  

Sursa articol: bewoman.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat din Fetesti a murit incercand sa faca o bomba artizanala. Materialele folosite i-au explodat in locuinta

21:20, 29.05.2024 - Un barbat de 44 de ani din judetul Ialomita a murit incercand sa faca o bomba artizanala in locuinta. Materialele folosite au explodat. In imobil anchetatorii au gasit articole pirotehnice si elemente de munitie.

FOTO Momente de panica la un zbor al companiei Tarom: Aeronava a aterizat de urgența

23:35, 24.05.2024 - Probleme la zborul TAROM RO384, cursa Paris CDG - București OTP. Se pare ca este vorba despre un bird strike (impact cu pasari).Aeronava Tarom care trebuia sa efectueze un zbor spre București plecand de la Paris a lovit, in decolare, un stol de pasari.

VIDEO | Momente de panica in fața unui celebru restaurant din București, din cauza unui incendiu

19:35, 28.04.2024 - Pompierii au fost chemați sa intervina duminica seara, in fața Restaurantului Voievodal din zona Baneasa din București.Potrivit primelor informații, un incendiu de vegetație, care a cuprins și un copac, risca sa se extinda la cladirea restaurantului.

CEDO a condamant Romania pentru revenirea asupra unor condamnari istorice pentru crime legate de Holocaust

16:40, 23.04.2024 - Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO a condamnat marti Romania pentru revenirea asupra unor condamnari istorice pentru crime legate de Holocaust, in urma rejudecarii si achitarii in anii 1990 a doi ofiteri, condamnati in anii 1950 pentru crime de razboi si crime impotriva umanitatii, a anuntat…

Festivalul Pescaresc de la Kiseleff, deschis și luni, de Buna Vestire, cand credincioșii au dezlegare la pește

11:20, 24.03.2024 - Daca vremea frumoasa de weekend-ul acesta nu v-a impins catre o escapada la munte sau chiar la mare și ați ramas, totuși, in București, avem pentru voi o recomandare cu adevarat savuroasa: Festivalul Pescaresc. Evenimentul, unul dintre cele mai importante de acest gen, promite sa satisfaca chiar și…

Reacția Ambasadei Rusiei din București, dupa alerta cu bomba: Tentativa de sabotaj electoral

14:20, 17.03.2024 - Beatris Ionița (www.b1tv.ro) Prima reacție a Ambasadei Rusiei din București, dupa descoperirea unui rucsac suspect abandonat in fața cladirii, a fost de a interpreta incidentul ca o tentativa de sabotaj electoral. Ambasada a concluzionat ca a fost „o incercare deliberata a dușmanilor Rusiei de a provoca…

Ambasada Rusiei in Romania, despre alerta cu bomba de la sediul sau: „O incercare deliberata a dusmanilor de a provoca panica”

11:20, 17.03.2024 - Ambasada Rusiei in Romania a reacționat in cazul genții suspecte gasite langa cladirea reprezentanței diplomatice din București și a catalogat incidentul drept o „incercare deliberata a dusmanilor Rusiei de a provoca panica”.

CONCURENȚA NELOIALA Taximetriștii continua protestele impotriva Uber și Bolt in Piața Constituției

14:15, 13.03.2024 - Taximetriștii au amenințat ca vor bloca traficul in București daca solicitarile lor nu sunt rezolvate. The post CONCURENȚA NELOIALA Taximetriștii continua protestele impotriva Uber și Bolt in Piața Constituției first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?