Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bogdan Aurescu a fost numit consilier prezidenţial pe probleme de politică externă

Publicat:

Numirea intra in vigoare incepand de vineri, iar Aurescu va fi consilier al . In varsta de 42 de ani, Aurescu a fost ultimul ministru de Externe din , in perioada noiembrie 2014 - noiembrie 2015, iar in 2009 pana in 2014 a fost secretar de stat in MAE. In luna noiembrie 2015, de cand prim-ministru este , Aurescu a fost inlocuit de , cel care pana atunci a ocupat tocmai functia de consilier prezidential pe fostul min (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce spune un consilier prezidențial ucrainean despre numirea noului ministru rus al apararii. „Va fi o tara militarista”

21:15, 13.05.2024 - Alegerea unui economist ca ministru al apararii in Rusia arata cat de departe merge Moscova pentru a-si reforma economia astfel incat sa raspunda necesitatilor de razboi, a decrat luni consilierul prezidential ucrainean Mihailo Podoliak.

Ucraina a primit arme occidentale cu permisiunea de a lovi Rusia, susține un ministru de Externe. "Nu totul se spune cu voce tare"

09:30, 02.05.2024 - Noul ministru de Externe al Letoniei, Baiba Braze, a declarat intr-un interviu pentru European Pravda ca Ucraina a primit arme occidentale de la unii parteneri cu permisiunea de a lovi teritoriul rus. 

In Islanda a fost numit un nou prim-ministru

09:56, 10.04.2024 - Noul prim-ministru al Islandei, dupa demisia lui Katrin Jakobsdottir, care a decis sa participe la alegerile prezidențiale, a devenit actualul ministru de externe și liderul Partidului Independent, Bjarni Benediktsson. Benediktsson va conduce guvernul Islandei pentru a doua oara. Portofoliul sau de…

Klaus Iohannis a numit in conducerea AEP un consilier prezidențial

12:36, 05.04.2024 - Președintele Klaus Iohannis a semnat vineri urmatoarele decrete:Decret pentru eliberarea domnului Cosmin-Gabriel Popp din funcția de consilier de stat, la data de 8 aprilie 2024;Decret pentru numirea domnului Cosmin-Gabriel Popp in funcția de vicepreședinte al Autoritații Electorale

Ignatiev, dat in cautare de autoritațile de la Kiev: Așa-zisul ministru de Externe de la Tiraspol este acuzat ca a „sprijinit statul agresor”

19:40, 30.03.2024 - Așa-zisul ministru de Externe de la Tiraspol, Vitalii Ignatiev, a fost dat in cautare de autoritațile din Ucraina. Cel puțin asta se arata in baza de date de cautare a Ministerului Afacerilor Interne al Ucrainei.

Economistul Miranda Sarmento a fost numit noul ministru de finanțe al Portugaliei

23:55, 28.03.2024 - Economistul Joaquim Miranda Sarmento a fost numit joi in funcția de ministru de finanțe al Portugaliei, președintele Marcelo Rebelo de Sousa aproband formarea unui guvern minoritar de centru-dreapta, scrie Reuters.

Fostul comandant șef al armatei ucrainene Valeri Zalujnii a fost numit ambasador in Regatul Unit

21:15, 07.03.2024 - Valeri Zalujnii, fostul comandant șef al forțelor armate ale Ucrainei, inlocuit din funcție la inceputul lunii februarie, a fost numit ambasador al Ucrainei in Regatul Unit, aliat-cheie al Kievului in razboiul contra invadatorilor uși, a anunțat joi Ministerul ucrainean de Externe. „Președintele țarii…

Fostul ministru chinez de externe Qin Gang a „demisionat“ din postul de deputat. Oficialul nu a mai aparut in public de mai multe luni

08:10, 28.02.2024 - Fostul ministru chinez de externe Qin Gang, eliberat brusc din functie anul trecut si care nu a fost vazut in public de luni de zile, a "demisionat" din postul sau de deputat, potrivit agentiei oficiale de presa Xinhua, preluata de AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?