Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Boc nu se consideră soluţia pentru prezidenţiale

Publicat:

Primarul municipiului Cluj-Napoca, , nu se simte solutia pentru alegerile prezidentiale, dar spune ca poate contribui la unificarea dreptei.



Foto: (c) MIRCEA ROSCA / AGERPRES FOTO

Intrebat duminica de jurnalisti daca ar putea sa candideze la alegerile prezidentiale din noiembrie, a afirmat ca el poate doar sa contribuie la realizarea unei drepte unite.

"Nu eu sunt solutia, dar pot fi parte a unei solutii care sa identifice un castigator al alegerilor prezidentiale din aceasta toamna, in primul rand prin realizarea unei drepte unite si…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Coaliția anti-Maia Sandu. Opoziția de la Chișinau cauta un candidat la alegerile prezidențiale din toamna acestui an

11:30, 20.05.2024 - Mai multe formațiuni, intre care Partidul Socialiștilor din Republica Moldova și Partidul Liberal Democrat din Moldova s-au intalnit pentru a identifica un candidat la scrutinul prezidențial din data de 20 octombrie, dar admit ca daca nu vor ajunge la un consens, vor participa separat la alegeri.

Emil Boc: „Cea mai buna politica este cea a rezolvarii problemelor oamenilor”

15:45, 18.05.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat, cu ocazia lansarii candidaților PNL la alegerile din 9 iunie, ca administrația locala are in prim plan cea mai buna politica, cea care rezolva problemele oamenilor.

De cand vor circula autobuzele cu hidrogen la Cluj-Napoca? Emil Boc: „Exista resursa europeana pentru investiție”.

13:55, 14.05.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, și ambasadorul Marii Britanii in Romania, Giles Matthew Portman, au testat, saptamana trecuta, un autobuz alimentat cu hidrogen pe strazile din Cluj-Napoca.

Nicușor Dan vorbește despre o candidatura la alegerile prezidențiale peste 5 ani

21:45, 04.05.2024 - Primarul general Nicusor Dan sustine ca ”nici vorba” sa candideze la alegerile prezidentiale din acest an.”Eu sunt preocupat de Bucuresti de multi ani. Am inceput niste lucruri pe Bucuresti, abia am trasat niste directii. Nu!”, a spus Nicusor Dan la Prima TV.

Politist local din Cluj-Napoca, apreciat pentru ca a ajutat o rata si cativa boboci sa ajunga inapoi in lac- Imaginile publicate de primarul Emil Boc, virale

20:45, 03.05.2024 - Imagini cu un politist local care ajuta o rata si cativa boboci sa ajunga inapoi in lac au fost publicate de catre primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, agentul fiind apreciat de catre cei pe langa care trece, potrivit news.ro”Ratustele au ajuns din nou in apa.

Emil Boc, dupa ce a fost luat peste picior de Traian Basescu: „Vom vorbi in privat, la o cafea”

16:35, 06.03.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a reacționat miercuri la declarațiile facute de Traian Basescu marți seara la Jurnalul de Seara de la Digi24. Deși a fost ironizat de acesta, Boc spune ca il va respecta mereu pe fostul președinte și ca va discuta cu el despre aceste comentarii „la o cafea”.

Boc, la ședința PEE: ''Primarii din Europa au demonstrat ca pot tine extremismul deoparte''

13:20, 06.03.2024 - Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat miercuri, in cadrul conferintei organizate dupa sedinta Grupului PPE din Parlamentul European, ca primarii din Europa au demonstrat ca pot tine extremismul deoparte.

Pe cine ați vota primar al Clujului, daca duminica ar fi alegeri locale - SONDAJ ONLINE

16:40, 28.02.2024 - Alegerile locale din Cluj-Napoca vor avea loc in 9 iunie, iar deja s-au anunțat cațiva candidați pentru postul de primar al Clujului. Vorbim deja despre Emil Boc și Sabin Sarmaș, cei doi au spus ca vor candida. Cel mai probabil din partea USR va candida deputatul Viorel Baltarețu, iar de la UDMR cel…


Ce parere ai despre aceasta stire?