Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Boala limbii albastre, confirmată în Teleorman – 11 animale au fost diagnosticate cu Bluetongue de către IDSA Bucureşti

Publicat:

Boala limbii albastre, confirmata in Teleorman – 11 animale au fost diagnosticate cu Bluetongue de catre IDSA Bucuresti

Suspiciuni au aparut si in alte 2 localitati – Pietrosani si Cosmesti

Pe raza judetului Teleorman, la data de 15.09.2014, a fost confirmata, prin Buletine de analiza, de catre IDSA Bucuresti, pe baza celor 11 probe de sange prelevate si expediate de catre LSVSA Teleorman, Boala limbii albastre (Bluetongue) la bovinele suspecte din localitatile Poeni (2 exploatatii cu cate un animal), Beuca (5 exploatatii cu cate un animal ) si Dracsanei (4 exploatatii cu…

Citeste articolul mai departe pe ziarulteleormanul.ro…  

Sursa articol: ziarulteleormanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cu ce boala de piele se confrunta soția lui Luis Gabriel. Haziran se lupta cu aceasta problema și cand era insarcinata: „Trece și reapare” / VIDEO

17:56, 28.05.2024 - Soția lui Luis Gabriel se confrunta cu o boala de piele. Haziran a dezvaluit pe rețelele de sociaizare ca se lupta cu aceasta problema și pe vremea cand era insarcinata. Cum se simte partenera artistului și cum se manifesta afecțiunea.

MASURI DE PREVENIRE Focar de rabie in comuna Apa. Prefectura ia primele masuri

11:50, 16.05.2024 - Prefectul Ioan Tibil a convocat miercuri 15.05.2024 in calitate de președinte ședința Centrului Local de Combatere a Bolilor (CLCB) Satu Mare, urmare a confirmarii unui focar de rabie la un caine intr-o gospodarie din localitatea Apa.  The post MASURI DE PREVENIRE Focar de rabie in comuna Apa. Prefectura…

Medicii de familie pot acorda direct 7 zile de concediu medical pentru o serie de afecțiuni, pentru un episod de boala. LISTA

19:40, 13.05.2024 - Medicii de familie pot acorda direct 7 zile de concediu medical pentru o serie de afecțiuni, pentru un episod de boala. LISTA Potrivit ordinului, medicii de familie au dreptul de a elibera certificate de concediu medical pentru incapacitate temporara de munca cu durata de cel mult 7 zile calendaristice,…

De ce osteoporoza este mai frecventa la femei decat la barbați. Alimentele ce trebuie introduse in dieta

15:00, 06.05.2024 - Osteoporoza este o boala progresiva in care oasele iși pierd din densitate și devin fragile pana la punctul de a se rupe, susține dr. Gabriel Ștefanescu, specialist in ortopedie-traumatologie. 80% din pacienții afectați de aceasta boala sunt femei, susține medicul.

„Iubire, nu mai vreau sa mor!”. Un fost sportiv ceh și-a a anulat eutanasierea asistata, programata in Elveția, cand a aflat ca va deveni tata

15:35, 24.04.2024 - Jan „Honzik” Kavalir (33 de ani) sufera de Scleroza Laterala Amiotrofica (ALS) in stadiu terminal. Vineri, 19 aprilie, fostul sportiv avea programata eutanasierea asistata in Elveția, insa a renunțat la procedura legala in Țara Cantoanelor, pentru care platise 13.000 de euro, dupa ce Martina (35 de…

Care este diferența dintre intoleranța la gluten și boala celiaca. Recomandarile medicului

14:40, 15.04.2024 - Intoleranța la gluten și boala celiaca sunt afecțiuni tot mai frecvent intalnite in societatea moderna. Care este diferența dintre ele și ce trebuie sa faca persoanele care se confrunta cu probleme la consumul de gluten aflam de la dr. Oana Dolofan, medic primar gastroenterologie.

Guvernul s-a razgandit din nou! Cine platește, de fapt, taxa pe boala

21:10, 11.04.2024 - Marcel Ciolacu a anunțat ca legea concediilor medicale a fost analizata din nou, pentru a 3-a oara, și a vorbit despre forma finala. Premierul a spus cine trebuie sa plateasca așa-zisa taxa pe boala. Guvernul s-a razgandit din nou, dupa cum a recunoscut chiar premierul Marcel Ciolacu, care a vorbit…

Dr. Simona Frasie: Sistemul endocrin guverneaza tot organismul, de aceea screening-ul periodic este extraordinar de important

09:50, 10.04.2024 - „Totul este interconectat” ar putea fi mottoul din spatele legilor care guverneaza sistemul endocrin, in condițiile in care dezechilibrele hormonale pot avea ecou in tot corpul nostru. De aceea, controlul periodic de prevenție la specialiști ar trebui sa devina o obișnuința pentru orice persoana, explica…


Ce parere ai despre aceasta stire?