Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Blocul National Sindical ii ajuta pe elevii clujeni sa-si aleaga job-ul potrivit!

Publicat:

In zilele de 2-6 Aprilie 2012, vor avea loc doua acțiuni in liceele din județul Cluj in cadrul proiectului , implementat de in parteneriat cu Universitatea Romano-Germana din Sibiu, SC SRL si Mesogeiako Symvouleftiko Systema SA. 

Proiectul se adreseaza elevilor din ultimul an de liceu, iar cea mai importanta activitate a acestuia consta intr-o campanie ampla de consiliere demarata in 42 de școli din 21 de județe.
In zilele de 2-3 Aprilie, Caravana carierei va face prima oprire la Colegiul

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Elevii clujeni, prinși la cafeluța in timpul orelor de școala! Polițiștii i-au trimis inapoi la cursuri

15:51, 17.05.2024 - Elevii clujeni au fost prinși de polițiști la cafeluța in timpul orelor de școala. Cei 20 de chiulangii au fost identificați și trimiși inapoi la cursuri. La data de 16 mai, in intervalul orar 09.00-11.30, polițiștii Secției 2 Poliție Cluj-Napoca au acționat in proximitatea unitaților de invațamant…

Bisericile ajuta elevii sa faca gratuit meditații pentru Evaluare Naționala și Bacalaureat. „Ține de profesorii voluntari”

16:50, 09.04.2024 - Cateva lacașuri de cult din județul Argeș ajuta de mai mult timp zeci de elevi sa faca meditații gratuite și sa se pregateasca pentru importantele examene de la finalul claselor a VIII-a și, respectiv, a XII-a. La meditațiile gratuite participa elevi din mai multe localitați din județ.

S-a semnat contractul. Consiliul Județean cumpara 25 de noi microbuze electrice pentru elevii clujeni

14:25, 04.04.2024 - Consiliul Județean Cluj a semnat contractul de finanțare a proiectului ce vizeaza achiziționarea a 25 de microbuze electrice pentru elevii din județul Cluj prin intermediul Programului Administrației Fondului pentru Mediu.

S-a stabilit cand vor avea elevii clujeni vacanța „mobila”

08:26, 27.03.2024 - A fost stabilita vacanța ”mobila” din anul școlar 2024-2025, pentru elevii din Cluj. Elevii și copiii de gradinița din Cluj vor avea vacanța mobila in perioada 17 – 23 februarie 2025, conform unei hotarari a Inspectoratului Școlar Județean Cluj. Vacanța mobila de o saptamana poate fi stabilita in oricare…

Rezultate de excepție pentru elevii clujeni la un concurs interjudețean de matematica și informatica

15:20, 25.03.2024 - Cei mai buni elevi la matematica din județul Cluj au participat, la sfarșitul saptamanii trecute, la Concursul interjudețean de matematica ,,Grigore Moisil” organizat la Oradea, județul Bihor.

Rezultate de excepție pentru elevii clujeni la Concursul interjudețean de matematica și informatica. La acest concurs participa elevii din loturile județene.

13:10, 25.03.2024 - Cei mai buni elevi clujeni la matematica au participat la Concursul interjudețean de matematica „Grigore Moisil” organizat la Oradea, in județul Bihor. Elevii s-au intors acasa cu numeroase premii.

Adio prajeli in farfurie! Elevii clujeni primesc o „masa sanatoasa”

16:45, 22.03.2024 - Fara prajeli, chipsuri sau dulciuri. Mii de elevi din județul Cluj vor primi cele mai gustoase mancaruri prin programul „Masa sanatoasa”. 50 de noi școli inscrise in program deruleaza licitații pentru a oferi copiilor cel mai sanatos pranz. Cu toate ca elevii școlilor cuprinse in primul program au continuat…

Micii pianiști ai Școlii Populare de Arte din Targoviște, pe podium la Concursul Național „Pro Piano Prietenii muzicii” de la Sibiu

19:36, 13.03.2024 - Copii ai Școlii Populare de Arte din Targoviște, pe podium la Sibiu! Elevii de la Clasa de Pian, indrumați de profesoara Andreea Andrei, au obținut premii importante in cadrul Concursului Național de pian „Pro Piano Prietenii muzicii”. A fost o „lupta” crancena pe clapele alb-negru, participarea fiind…


Ce parere ai despre aceasta stire?