Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Biden a numit atacurile Hamas ''cea mai letală zi pentru evrei de la Holocaust”, dar a făcut apel la Israel să respecte „legile războiului”

Publicat:

Presedintele american a descris atacurile Hamas in Israel drept ''cea mai letala zi pentru Israel de la Holocaust'', cu prilejul unei mese rotunde cu reprezentanti ai comunitatii evreiesti de la Washington de miercuri, relateaza DPA.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Netanyahu mai primeste o gura de oxigen de la americani

08:00, 24.05.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu se va adresa ”in curand” Congresului american. Anuntul a fost facut joi seara de liderul republican al Camerei Reprezentantilor, Mike Johnson, potrivit caruia ca va fi o „expresie puternica de sprijin” in plin razboi din Gaza, relateaza AFP. „In aceasta seara,…

Biden spune ca „maine” este posibila o incetare a focului in Gaza, daca Hamas elibereaza ostaticii

08:35, 12.05.2024 - Presedintele SUA Joe Biden a apreciat sambata ca o incetare a focului este posibila "maine" in razboiul dintre Israel si Hamas, daca gruparea palestiniana elibereaza ostaticii, relateaza AFP.

Joe Biden dezvaluie ce s-ar intampla imediat daca Hamas elibereaza ostaticii

07:55, 12.05.2024 - Presedintele SUA Joe Biden a apreciat sambata ca o incetare a focului este posibila "maine" in razboiul dintre Israel si Hamas, daca gruparea palestiniana elibereaza ostaticii, relateaza AFP, citat de AGERPRES.

Se extind mișcarile propalestiniene. Studenții canadieni au instalat tabere in marile universitați. 200 de arestari la UCLA, in SUA

10:10, 03.05.2024 - Peste 200 de protestatari au fost arestați la Universitatea din California dupa o intervenție in forța a poliției. Sute de agenți au fost mobilizați pentru a innabuși mișcarile propalestiniene care continua de mai bine de 2 saptamani. Președintele american Joe Biden a facut apel la calm și a subliniat…

Joe Biden forțeaza mana Congresului inaintea votului: Sunt momente in istorie care cer conducere și curaj

22:06, 17.04.2024 - Președintele american Joe Biden a cerut „conducere și curaj” la Washington pentru a acorda ajutor militar urgent pentru Ucraina și Israel, adaugand ca „acum nu este momentul sa ne abandonam prietenii”, intr-un articol de opinie publicat pe 17 aprilie.

Premierul Israelului a recunoscut ca exista divergente cu presedintele SUA privind operatiunea israeliana in Rafah

20:11, 20.03.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu a vorbit despre conversația sa cu președintele american Joe Biden in ultima sa actualizare adresata cetațenilor israelieni. Cei doi au vorbit luni pentru prima data in mai bine de o luna, pe fondul unor diferente care s-au adancit din cauza razboiului din Gaza,…

Benjamin Netanyahu anunța ca Israelul iși va continua ofensiva militara in Rafah, in ciuda opoziției internaționale: „Vom termina treaba”

21:35, 12.03.2024 - Premierul Benjamin Netanyahu a declarat marți, 12 martie, ca Israelul iși va continua campania militara in orașul Rafah, din sudul Fașiei Gaza, in ciuda creșterii presiunii internaționale pentru ca armata israeliana sa renunțe la planul de invazie, informeaza Reuters.Un cor din ce in ce mai mare de…

Biden spune ca va fi dificil sa se obtina o incetare a focului in Fasia Gaza inaintea Ramadanului: „Sunt foarte ingrijorat”

07:50, 09.03.2024 - Presedintele american, Joe Biden, a estimat vineri ca va fi dificil sa se obtina o incetare a focului intre Israel si Hamas in Fasia Gaza inaintea Ramadanului, la inceputul saptamanii viitoare, transmite AFP, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?