Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bianca Drăgușanu: "Și GRASĂ și URÂTĂ l-aș fi CUCERIT pe Victor"

Publicat:

Bianca Dragușanu recunoaște ca a fost o rațușca urata in adolescența.

Fosta asistenta TV pare acum o papușa Barbie, iar pentru a ajunge la aceasta forma fizica a facut numeroase eforturi: s-a infometat, a facut sport și a apelat la bisturiu.

"Eram urata, aveam 30 de kilograme in plus. Au trecut totuși15 ani șinormal ca sunt diferențe. Eu nu ma consider neaparat o femeie frumoasa, dar inainte eram urata și grasa. Chiar și cu 30 de kilograme in plus l-aș fi cucerit pe Victor, pentru ca am atitudine șia sta conteaza", a spus Bianca, marți seara, intr-o emisiune de la Acasa TV.

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Daria, fosta concurenta a emisiunii Mireasa sezonul 8, critici la adresa doamnei Maria. Ce a avut de spus tanara despre femeia care l-a insoțit pe iubitul ei, Adrian, in compeitiție

16:25, 29.05.2024 - Daria este fosta concurenta a emisiunii Mireasa, sezonul 8, și chiar daca nu mai poate fi vazuta la fel de des ca inainte pe micul ecran, tanara este activa in mediul online, acolo unde iși ține fanii la curent cu lucrurile care se intampla in viața ei.

Imagini cu Iulia Vantur și Costi Ionița distrandu-se in Dubai. Vedeta a dansat desculța alaturi de cantareț

15:45, 22.05.2024 - Iulia Vantur și Costi Ionița s-au distrat impreuna in Dubai pe una dintre melodiile compuse de cantareț. Imbracata intr-un costum alb, vedeta s-a lasat filmata dansand desculța. Stabilita de mai bine de 10 ani in India, acolo unde are o cariera de succes, dar și o relație cu actorul Salman Khan, Iulia…


Ce parere ai despre aceasta stire?