Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, din nou la cuțite. Ce săgeți otrăvite și-au mai aruncat

Publicat:

Bianca Dragușanu și Claudia Patrașcanu sunt din nou la cuțite. Dupa ce blondina a spus ca o sa faca o noi operații estetice, bruneta a atacat-o iar cu un mesaj cu subințeles. Iata cum i-a raspuns Bianca Dragușanu Claudiei Patrașcanu, intr-un InstaStory.Bianca Dragușanu și Claudia Patrașcanu, din nou la cuțite Bianca Dragușanu capteaza din nou […] The post Bianca Dragușanu și Claudia Patrașcanu, din nou la cuțite. Ce sageți otravite și-au mai aruncat appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Momente tensionate intre Alexandru Sautner și Richard Abou Zaki: „Vezi ca ma enervezi”. De la ce s-au certat / VIDEO

22:15, 06.05.2024 - Ediția din aceasta seara a adus momente tensionate intre jurații de la Chefi la cuțite. Alexandru Sautner și Richard Abou Zaki și-au aruncat vorbe grele, inainte ca proba de battle sa inceapa, iar unul dintre ei a aruncat cu obiecte in celalalt.

Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Alexandru Sautner s-a enervat pe Richard Abou Zaki și a aruncat cu obiecte spre el. Ce a urmat

21:10, 06.05.2024 - S-a iscat un conflict de mari proporții intre Chef Alexandru Sautner și Richard Abou Zaki, inainte de cel de-al șaptelea battle de la Chefi la cuțite sezonul 13. Unul dintre ei a aruncat cu obiecte, fara sa mai țina cont de nimic.

Deputatul Șoldan a petrecut a doua zi de Paște la Malini alaturi de 1.500 de oameni. De acolo a aruncat sageți catre Flutur: ”Vremea in care un singur om conduce acest județ trebuie sa apuna” (foto)

21:05, 06.05.2024 - Deputatul PSD de Suceava, George Șoldan, candidat la președinția Consiliului Județean la alegerile din 9 iunie, a petrecut a doua zi de Paște intr-una dintre cele mai frumoase comune din județ, dar și din Romania, Malini, impreuna cu aproximativ 1500 de malinari și cu gospodarul lor, primarul Petru…

Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Alexandru Sautner și Ștefan Popescu și-au aruncat replici acide la cel de-al treilea battle

21:06, 24.04.2024 - In ediția 17 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 24 aprilie 2024, chefii s-au intalnit cu echipele lor pentru a afla ce tema de gatit le-a pregatit Irina Fodor. A fost momentul cand au ieșit scantei intre Alexandru Sautner și Ștefan Popescu.

Chefi la cuțite, 9 aprilie 2024. Chef Alexandru Sautner a „explodat” și a aruncat cu tacamurile. Ce a urmat in platou

21:50, 09.04.2024 - Au ieșit scantei la degustarea juraților din ediția 10 a sezonului 13 Chefi la cuțite, de pe 9 aprilie 2024. Chef Alexandru Sautner a „explodat” și a aruncat cu tacamurile. Colegii sai au fost luați prin surprindere de reacția lui.

Mireasa, sezon 9. Ce spune Cristian despre intrarea in cursa de eliminare. Baiatul i-a aruncat sageți Laurei: „Nu ai facut nimic”

18:25, 06.04.2024 - Cristian și Dediș au intrat in cursa de elimare. Fiul Doamnei Daniela s-a aratat nemulțumit de faptul ca alegand sa incheie relația cu Laura a ajuns pe ultimul loc in clasamentul publicului.

„Te deranjeaza ca FCSB nu va ia in calcul la titlu?” » Sapunaru a dat raspunsul pe loc: „Nu sunt ironic” + catre cine a aruncat „sageți”?

04:30, 17.02.2024 - Cristian Sapunaru, 39 de ani, cel care tocmai a anunțat ca și-a prelungit contractul cu Rapid, a vorbit, imediat dupa victoria cu Hermannstadt (2-0), despre lupta la titlu din Superliga și modul in care alb-vișiniii sunt percepuți de rivala FCSB. Temperamentalul „veteran” al giuleștenilor a respins…

Claudia Patrașcanu și Gabi Badalau, la cuțite din cauza pensiei alimentare pentru copii: 'Tu poți sa traiești cu atat?'

05:45, 11.02.2024 - Claudia Patrașcanu și Gabi Badalau sunt iar in scandal, chiar și dupa ce au divorțat. De data aceasta, cantareața s-a plans ca pensia alimentara pe care omul de afaceri le-o platește copiilor lui e prea mica, intarzie chiar și cu plata la școala privata la care micuții sunt inscriși.Cinci ani a durat…


Ce parere ai despre aceasta stire?