Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bianca Drăguşanu şi-a amânat operaţia de cezariană, iar acum face declaraţii uluitoare: "Sper să nu nasc prin vreun mall"

Publicat:

Zilele pâna când va naste le poate numara pe degete, însa nu îsi gaseste locul. Chiar daca doctorul i-a interzis efortul, ea nu întelege si se asteapta chiar sa nasca "prin vreun mall".

Într-un interviu acordat pentru o emisiune TV, a vorbit despre cum decurg ultimele zile pâna când o va aduce pe lume pe . "Voi avea un concediu dupa aceea si sper sa reusesc sa stau. Nu se poate spune ca sunt inconstienta. Doctorul mi-a zis sa nu mai circul atât. Sunt foarte obosita. Sunt…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Operația care combina chirurgia cancerului și cezariana

23:21, 30.04.2024 - Chirurgii din Londra testeaza, in premiera, operațiile doi in unu, in care pacientele care au nascut prin cezariana au fost supuse și unei intervenții chirurgicale pentru a le reduce riscul de cancer ovarian.

Flagrant la Spitalul Județean Giurgiu: Un medic ginecolog a fost prins in timp ce primea mita pentru o cezariana

09:45, 24.04.2024 - Un medic ginecolog de la Spitalul Judetean Giurgiu a fost prins in flagrant cand primea mita pentru a efectua o cezariana. Doctorul a cerut 900 de lei, dintre care 700 pentru el si 200 pentru alte persoane.

Cristina Cioran, primele declarații dupa ce a cerut ordin de protecție impotriva lui Alex Dobrescu: „Fetița mea este prioritatea mea”

12:50, 15.04.2024 - Cristina Cioran a facut plangere la poliție impotriva lui Alex Dobrescu, tatal fiicei sale, și a cerut ordin de protecție. Vedeta a facut primele declarații despre aceasta situație și a precizat ca dorește prelungirea ordinului de protecție.Cristina Cioran este mai hotarata ca niciodata sa faca orice…

A amanat operația pentru a doua zi, iar pacientul a murit: Un medic reanimatolog, condamnat și privat de dreptul de a ocupa funcții

16:00, 12.04.2024 - Un medic reanimatolog a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare fiind acuzat de incalcarea din neglijența a regulilor și metodelor de acordare a asistenței medicale, care au cauzat decesul pacientului. Totodata, acesta a fost privat de dreptul de a ocupa funcții.

Cum a ajuns o femeie sa iși piarda vocea dupa operația de cezariana. Metoda bizara la care a apelat ca sa-și recapete glasul

14:41, 10.04.2024 - Femeia in varsta de 31 de ani din Marea Britanie a invațat sa vorbeasca din nou, dupa ce și-ar fi pierdut vocea in urma unei operații de cezariana. Nimeni nu se aștepta ca apoi, o metoda atat de banala, sa ii readuca glasul. Iata cum a reușit!

Patrick Mouratoglou, declarații uluitoare despre „iadul” prin care a trecut Simona Halep: „Nu vei putea stabili ce s-a intamplat cu adevarat!”

10:55, 15.03.2024 - Patrick Mouratoglou (53 de ani), fostul antrenor al Simonei Halep (32 de ani), a vorbit pentru prima data dupa ce sportiva din Romania a a avut caștig de cauza la TAS. Dubla campioana de Grand Slam a dezvaluit recent ca antrenorul Patrick Mouratoglou și-a asumat greșeala in privința suplimentului contaminat.…

Xtra Night Show. Isabela Onoriu, primele declarații dupa ce a ieșit din sala de judecata. De ce s-a amanat, de fapt, procesul de divorț: "Vreau sa..." / VIDEO

22:45, 20.02.2024 - Astazi, pe 20 februarie, Daniel și Isabela Onoriu au stat, din nou, fața-n fața in sala de judecata. Cei doi s-au prezentat la Judecatoria Sector 4 pentru un nou termen in cadrul procesului de divorț intentat de Isabela Onoriu in urma cu mai bine de un an.


Ce parere ai despre aceasta stire?